• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Pendik % 70 EVET

Pendik % 70 EVET
AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç, bir araştırma şirketine yaptırdıkları ankette; Pendik?te, evet oylarının % 70?lerde olduğunu söyledi. Kılıç, sağduyulu Pendiklilerin, her yönüyle mükemmel olan anayasa değişiklik paketine, böylesine yüksek bir d

" AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç, bir araştırma şirketine yaptırdıkları ankette; Pendik’te, evet oylarının % 70’lerde olduğunu söyledi. Kılıç, sağduyulu Pendiklilerin, her yönüyle mükemmel olan anayasa değişiklik paketine, böylesine yüksek bir destek vermelerinin, son derece sevindirici olduğunu söyledi."


  AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç, Pendik’te bir anket yaptırdıklarını ve % 68-70 oranında “EVET” çıktığını kaydetti.
Geçtiğimiz hafta, ilçe merkezinde, yerel basınla biraraya gelen Kılıç,  anket sonucuna göre, CHP’nin % 15, MHP’nin % 45, BDP’nin % 46, Saadet’in % 85 ve AK Parti seçmeninin ise % 95’inin “EVET” diyeceğini söyledi.
Geçtiğimiz 30 Ağustos Pazertesi günü, ilçe binasında bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç, basın mensuplarının, referandumdan güncel konulara ve Gazipaşa’daki CHP-MHP, AK Parti gerginliğine kadar tüm sorularına, içtenlikle cevap verdi.
Kılıç, CHP-MHP-İP partilerinin, AK Parti üzerinden pirim yapmalarına izin vermeyeceğini söyleyerek,  gerekirse Gazipaşa Caddesi’ndeki referandum standını kaldırarak, diğer partilerin kendi üzerlerinden pirim yapmalarına fırsat tanımayacağını kaydetti.
    “Ben bu görevi mevki ve makam için yapmıyorım. İnanın makam için yapsam, şimdi çok daha farklı yerlerde olabirildim.” diyen Turgay Kılıç, bu görevi, inandığı değerler uğruna vatanına, milletine faydalı olabilmek için, gelecek nesillere iyi bir ülke bırakmak için yaptığını ifade etti.
    Pendik’te bir anket yaptırdıklarını ve % 68-70 civarında “EVET” çıktığını da sözlerine ekleyen KILIÇ, bu ankette CHP’nin % 15’inin, MHP’nin % 45’inin, BDP’nin % 46’sının, Saadet’in % 85’inin, AK Parti’nin ise, %95’inin “EVET dediğini, genel de ise Pendik halkının yaklaşık, % 68-70 “EVET” diyeceğinin ortaya çıktığını söyledi.
    Açıklamalarına, yeni sayım ve düzenlemeye göre Pendik, İstanbul’un 4’üncü, Anadolu Yakası’nın 1’inci en büyük ilçesi olma özelliği taşıyor şeklinde devam eden ilçe başkanı Turgay Kılıç, Kavakpınar ve Kaynarca’dan sonra üçünçü büyük mahallenin ise Yenişehir mahallesi olduğunu söyledi.
Kılıç sözlerini, “Pendik’te çok güçlü bir sivil toplum örgütüyüz. Verilerimizde 600 bin E-mail adresi kayıtlı, insanlara çok kolay ulaşabiliyoruz. Refarandumda “EVET demek için, insanların çokça sebebi var. Gelişen ve değişen Türkiye ve buna parallel alarak Pendik için herkesin bu anayasaya “EVET” demesi gerekir. ‘Hayır’ diyen MHP’yi anlamak mümkün. Kendileri statükoyu temsil ediiyor, bu doğal. Ancak CHP’yi anlamakta güçlük çekiyorum. Sosyal Demokrat insanlar, bu anayasaya değişimine nasıl olur da “EVET” demez, anlamak mümkün değil.” ifadesiyle tamamladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113