• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Oylarınızı

Oylarınızı
Milli Görüş'ün duayenlerinden Şevki YILMAZ, özellikle Saadet Partililere hitap ettiği televizyon konuşmasında,

Şevki Yılmaz'ın ÇAYTV'de katıldığı 29 Mart seçim tartışma programında yaptığı konuşma gündeme bomba gibi düştü..
 
Ergenekon’un çok köklü bir geçmişi olduğunu vurgulayan Yılmaz Osmanlı’nın yıkılışının nedenini de bu yapılaşmaya bağladı.
 
Osmanlı’nın son 200 yıldaki hızlı çöküşünün ardından Ergenekon çıktığını söyleyen Yılmaz bu oluşumu ilk fark edenin Genç Osman olduğunu söyledi.
 
Ergenekon yapılanmasını fark eden Genç Osman’ın öldürülmesinin nedeninin de bu oluşum olduğunu kaydeden Şevki Yılmaz, Abdülhamit’in de aynı şekilde iktidardan düşürüldüğünü kaydetti. Genç Osman ve Abdülhamit’in savaştığı Ergenekon oluşumuyla bugün Ak Parti hükumetinin savaştığını dile getiren Şevki Yılmaz “Bu yüzden 29 Mart çok önemli bir tarih.” Dedi.
 
ERGENEKON OLUŞUMU AK PARTİ İKTİDARININ İCRAATLARINI HALKA FARKLI SUNARAK KIŞKIRTMA POLİTİKALARI OLUŞTURDU
 
Ak Parti hükumetinin iktidara geldiği günden bu yana yaptığı icraatları ülke bütünlüğünü tehdit unsuru olarak gösteren Ergenekon’un farklı politikalarla bir çok kesimi kışkırttığını söyleyen Şevki Yılmaz şöyle devam etti:
 
Ergenekon, “bu hükumet Kıbrıs’ı satıyor.” dediler milliyetçileri kışkırttılar,
“Bu hükumet kiliseleri canlandırdı.” Dediler Müslümanları kışkırttılar,
“Bu hükümet Laiklik ve Kemalizm’i yok edecek dediler.” Atatürkçüleri kışkırttılar,
“Vatan satılıyor.” Dediler Türkiye’yi kışkırttılar.
''Bu günlerde oynanan oyunların aynısı geçmişte de oynanmıştı ve binlerce milyonlarca insanımızı birbirine vurdurulmuştu. Bu oyunlara kimler kanmadı ki, Osmanlı döneminin aydınları bile bu ince oyunlara kanarken ülkem insanı da ne yazık ki bu oyunlar karşısında uyanık olmalıdır.''
 
DERİN DEVLET SADECE TÜRKİYE’DE YOK !
 
Derin devlet oluşumları ve çeteler sadece Türkiye’de yok, Yunanistan, İtalya ve İran gibi bir çok ülke bu yapılarla boğuştu, Yunanistan ve İtalya bugün dünyada refah seviyesi iyi ülkeler arasında. Bunu başarabilmesinin arkasında devletin içindeki çete yapılarını çökertmeleri var.
 
29 MART ERGENEKON’UN SON KALESİ !
 
Şevki Yılmaz Ergenekon’un son kalesinin 29 Mart olduğunu ve bu yüzden farklı kanallar üzerinden Ak Parti hükumetinin oy kaybetmesi için oyunlar oynandığını söyledi.
 
Yılmaz;
“29 Mart’taki oyların önemini anlamanız, Ergenekon’un önemini anlamanız için bunları anlatıyorum. Geçmiş hükumetler de bu oluşumların farkındaydı ve adımlar da attılar ancak başaramadılar. Örneğin Bülent Ecevit bu oluşumları yıkacağını ve ülkede refah seviyesini arttıracağını söyledi ama onun da önünü kestiler ve kısa süre içerisinde sağlığından oldu, konuşamaz hale geldi. Örneğin MHP, ANAP ve DSP ile iktidara geldiğinde Sayın Bahçeli de bu oluşumları devireceğini söyledi ama ona da engel oldular. Bahçeli neden İmam-Hatipliler polis olamaz kanununa imza attırıldı. Yabancı okullardan mezun olanlar polis olabilir ancak imam-hatipliler olamaz, neden bu oyunlar oynandı, bunları kendimize soralım ve 29 Mart’ta bunları düşünerek oyumuzu verelim. Ergenekon’un son ümidi 29 Mart’tır ve Ak Parti hükumuetinin gücünü kırmak için bir çok Büyükşehir belediyesi için oyunlar oynamaktadırlar, bunlara alet olmayalım ve dikkatli düşünerek oylarımızı verelim.”
 
BU İŞİN SONU GETİRİLEBİLİR Mİ ?
 
Programda Bilal Öztürk’ün “Peki, bu oluşumun sonu getirilebilir mi?” sorusunu yanıtlayan Şevki Yılmaz;
 
“Geri dönüşü yoktur, sonu gelmek zorundadır. Bugün yaşananlar Ergenekon’un son çırpınışlarıdır. PKK’yı, Hizbullah’ı bunlar canlı tutmaya çalıştılar, Gaffar Okkan’ı bunlar öldürdüler çünkü kendilerini ortaya çıkaracak isimdi Okkan, bu olayların üzerine gidiliyor ve yavaş yavaş iplikleri pazara çıkıyor. Milletimiz bu oluşumun içerisinde yeralan isimlere itibar etmemeli, kimi bilinçli kimi de bilmeden bu oyuna alet oldular ve yargı bunların hesabını sormaya devam edecek, bu yüzden 29 Mart’ta bir kez daha düşünüp oylarınızı ona göre vermelisiniz.”
 
29 MART TARİHİNDE OYLARINIZI “ONE MİNUTE” DİYEREK VERİN
 

Rize eski milletvekili ve belediye başkanı Şevki Yılmaz programın sonunda Ak Parti hükumetinin Ergenekon oluşumunun üzerine korkusuzca gittiğini ve bu yüzden 29 Mart tarihinde tüm Türkiye’nin oyunu vermeden önce “one minute” demesi, bir kez daha düşünmesi gerektiğini söyledi. Yılmaz; “ Ben bir dakika düşünün ve tüm bu gerçekleri göz önünde bulundurarak kararınızı verin diyorum.” Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP Lideri Özel'den 15 Temmuz açıklaması!15 Temmuz 2024 Pazartesi 16:02
  • Semih Yalçın'dan Sinan Ateş açıklaması13 Temmuz 2024 Cumartesi 16:35
  • Kılıçdaroğlu Parti mi kuruyor!12 Temmuz 2024 Cuma 16:33
  • Erdoğan başkanlık edecek.. Milyonları ilgilendiren toplantı!08 Temmuz 2024 Pazartesi 12:03
  • HÜDA PAR'da Zekeriya yapıcıoğlu yeniden genel başkan07 Temmuz 2024 Pazar 19:18
  • Bakan Fidan' dan sert sözler06 Temmuz 2024 Cumartesi 12:38
  • İstanbul Gazze için Kıyam'da06 Temmuz 2024 Cumartesi 12:27
  • Özel'e rest çekti! Bahçeliyle gidiyor..05 Temmuz 2024 Cuma 14:05
  • Kongreye Davet!05 Temmuz 2024 Cuma 00:09
  • Çevre ve Şehircilik Bakanı istifa etti02 Temmuz 2024 Salı 00:32
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113