• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Ordulular, futbol turnuvası finalinde kapıştı

Ordulular, futbol turnuvası finalinde kapıştı
Pendik Ordulular Derneği (PODER) tarafından bu yıl birincisi düzenlenen futbol turnuvası finalinde Tuzla Ordulular Futbol Takımı ile Dilovası Ordulular Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Final karşılaşamasını, rakibini 6-4 yenerek kazanan Tuzla Ordulular

16 TAKIM MÜCADELE ETTİ
16 takımın mücadele ettiği 6 hafta süren PODER Futbol Turnuvası’nın final karşılaşması, geçtiğimiz 15 Kasım Pazar günü, Kurtköy Bulut Spor Tesisleri’nde yapıldı.
Çok sayıda Ordulular’ında nefes nefese izlediği final karşılaşmasına Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, PODER Başkanı Sebahattin Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ve bazı davetliler katıldı.

ŞAMPİYONLUK KUPASI ŞAHİN’DEN
Turnuvanın şampiyonu olan Tuzla Ordulular Futbol Takımı şampiyonluk kupasını Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin’in elinden aldı. Her iki takım futbolcuları ve yöneticilerini tek tek tebrik eden belediye başkanı Şahin, “Başta futbol olmak üzere tüm sportif faaliyetler dostluk ve kaynaşmaya birer vesiledir. Turnuvayı düzenleyen PODER başkan ve yöneticileri ile katılım gösteren tüm takımları ve dernekleri kutluyorum.” Dedi.
Turnuvada bir konuşma yapan PODER Başkanı Sebahattin Kaya, hemşehriler arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak, aynı zamanda gençlerimizi olumsuz ortamlardan bir an bile olsa kurtarmak için bu turnuvayı düzenlediklerini kaydetti. Kaya, “Geleneksel hale getirme amacıyla bu yıl ilkini düzenlediğimiz bu turnuvamıza iştirak eden tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bu etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayarak aramıza katılan değerli belediye başkanımıza da şükranlarımızı sunuyoruz.” Şeklinde konuştu.





  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113