• BIST 9678.88
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

Olympiakos Başkanı Marinakis'in küstahlığına Yandaş'tan olay gönderme!

Olympiakos Başkanı Marinakis'in küstahlığına Yandaş'tan olay gönderme!
UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe, ilk 3 maçta alınan üzücü skorların ardından 4. maçta Belçika temsilcisi Royal Antwerp'i ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti ve puanını 5'e yükseltmeyi başardı.

Sarı lacivertlilerde maçın yıldızlarından birisi olan Mert Hakan Yandaş, karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe, ilk 3 maçta alınan üzücü skorların ardından 4. maçta Belçika temsilcisi Royal Antwerp'i ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti ve puanını 5'e yükseltmeyi başardı. Sarı lacivertlilerde maçın yıldızlarından birisi olan Mert Hakan Yandaş, karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

icin-356.jpg
UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden takımlardan Fenerbahçe, Royal Antwerp'e karşı aldığı etkileyici galibiyetle birlikte önceki maçlarda alınan sonuçları unutturmayı başardı. İlk 3 maçta yalnızca 2 puan toplayabilen sarı-lacivertliler, Belçika'da alınan 3 puanla birlikte puanını 5'e yükseltti ve gruptan çıkma şansını devam ettirdi.

icin-1-111.jpg

Royal Antwerp'in fişini ilk yarım saatte çeken sarı-lacivertliler, Mert Hakan Yandaş, Meyer ve Berisha'nın birbirinden güzel golleriyle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Mücadelenin ardından konuşan Mert Hakan Yandaş, Olympiakos başkanının küstah açıklamaları için yorum yaptı.

icin-2-041.jpg

İşte Mert Hakan Yandaş'ın açıklamaları...

"Bizim için üzücü geçen 3 maçın ardından buraya takım olarak farklı bir bilinçle geldik. Taraftarı bu kadar üzmeye hakkımız yok. Onlardan özür diliyoruz. Bu maç çok keyifli geçti. Çok mutluyuz. İnşallah burada kalmaz ve devamını getiririz."

"Bulunduğumuz kulvarlarda Fenerbahçe olarak gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz."

icin-3-026.jpg

"HER ŞEYİN BİLİNCİNDEYİZ"

İstanbul'da oynanan Fenerbahçe-Olympiakos maçının ardından konuşan kulüp başkanı Marinakis, "Şehrimiz İstanbul'da kazanmak çok önemliydi. Tarihi anlara tanıklık ettik. Bunu, tüm Yunan halkına armağan ediyorum." ifadelerini kullanmıştı.


Antwerp galibiyetinin ardından konuşan Mert Hakan Yandaş, "Olympiakos'u orada yenerek onların başkanına cevap vermek istiyoruz. Her şeyin bilincindeyiz." diye konuştu. Kaynak:Sabah

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113