• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Nuri Erkoç, ?Sesimizi yükseltelim, sessiz kalmayalım? diye seslendi?

Nuri Erkoç, ?Sesimizi yükseltelim,  sessiz kalmayalım? diye seslendi?
Kartal-Adalar Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi?nin geçtiğimiz cumartesi günü yapılan 42. genel kurulunda bir konuşma yapan kooperatif başkanı Nuri Erkoç, kooperatif ortaklarına, ?Ne olur sessiz kalmayalım, sesimizi yükseltelim.? serzeniş

ESNAF, NURİ ERKOÇ’LA DEVAM DEDİ
 Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve başkan yardımcısı Ali Haydar Süslü ile birlikte CHP’li bazı belediye meclis üyeleri başta olmak üzere çok sayıda oda ve kooperatiflerin başkan ve yöneticileri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri, bazı mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile yine çok sayıda kooperatif ortaklarının iştirak ettiği toplantıda, raporların okunarak ibrasının ardından tek listeyle gidilen seçimle, Nuri Erkoç başkanlığındaki mevcut yönetim, 5 yıllığına yeniden seçilerek görev aldı.
ESNAFIN DURUMU DA, GELECEK DE ÇOK KÖTÜ
 Genel kurul toplantısında bir açılış, bir de teşekkür konuşması yapan kooperatif başkanı Nuri Erkoç, “Karamsar bir tablo çizmek istemiyorum ama esnafımızın durumu da, gelecek de çok kötü gözüküyor. Gerçekten bu çok kötü duruma, bir son verebilmemiz için artık sessiz kalmamamız, sesimizi olabildiğince yükseltmemiz gerekiyor. İş yapamadığı için giderlerini dahi karşılayamayan esnafımıza, faiz oranlarının düşmesi hiç bir şey ifade etmiyor. Yıllardır gündemde olup da yasallaştırılamayan sicil affı ve gros marketler yasası bir türlü çıkarılamıyor. Biz, yetkililer olarak ne kadar çaba sarfedersek edelim, elimizden bir şey gelmiyor, ama bundan sonra gelmeli.” dedi.
 GÜZELLİK İŞLER YETERLİ OLMUYOR
Başkan Erkoç konuşmasına, “Bu kadar karamsar bir tabloda, güzellikler de olmuyor değil. Faiz oranlarının hızla aşağıya çekilmesi, geri ödemelerde zaman dilimlerinin uzatılması, daha da önemlisi bundan böyle KOSGEB kredilerinin de kooperatifler aracılığıyla verilecek olması, gerçekten güzel işler. Fakat yapılan bu güzel işler, bize göre yeterli değil, hatta çok yetersiz kalıyor.” sözleriyle devam etti.

GÜVENİNİZE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

  Kartal-Adalar Esnaf Kooperatifi’nin 42. genel kurulunda tek liste ile yapılan seçim sonucu mevcut yönetimin iş başında kalmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan kooperatif başkanı Nuri Erkoç, “Şahsım ve yönetimime göstermiş olduğunuz güven ve destekleriniz için hepinize tek tek teşekkürlerimizi sunuyorum. Bundan sonra da güven ve desteğinize layık olmaya çalışacağız.” ifadesinde bulundu.

DOKTOR BAŞKANIMIZ KARTAL İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS
 Kooperatif başkanı Nuri Erkoç, konuşmasının ilerleyen bölümünde, 29 Mart seçimlerinde belediye başkanlığını kazanarak göreve başlayan Kartal’ın yeni belediye başkanı Dr. Altınok Öz’ün, Kartal’da yeni bir heyecan yaratacağını kaydederek, “Doktor başkanımız, Kartal için büyük bir şans. Kartal’a yeni bir heyecan getirecek. Ülkemiz, ilçemiz ve kendisi için hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

ALTINOK ÖZ, “SONUNA KADAR ARKANIZDAYIZ”
 Genel kurul toplantısına iştirak ederek bir de konuşma yapan Kartal’ın yeni belediye başkanı Altınok ÖZ,Sizleri görünce aklıma hep geçmişte izlediğim ‘Kahraman bakkal, süper marketlere karşı’ isimli tiyatro oyunu geliyor ve siz esnaflarımızın bu sıkıntılı durumu, bize büyük üzüntü veriyor. Biz halkın içinden geldik ve halkın içinde olmaya devam edeceğiz. Halkımızın olmadığı ve onay vermediği hiç bir oluşumun içinde olmayacağız. Biz sonuna kadar arkanızdayız ve her türlü desteği vermeye hazırız.” şeklinde konuştu.

Öz, bu bağlamda somut bir örnek olarak ilk icraatının, belediyede görevli yetkililere, 2 ay süreyle esnafı üzecek hiç bir müdahalede bulunulmaması hususunda verdikleri talimatı gösterdi.

Yapılan konuşmaların ve ikramların ardından iyi dilek temennileriyle son bulan genel kurul sonrası, protokol üyeleri hep birlikte işletmeciliği yine Nuri Erkoç tarafından yapılan Zeytin Dalı Restauran’ta geçtiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113