• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Nihat Ergün; Teşkilatsız parti olmaz olursa da bir işe yaramaz

Nihat Ergün; Teşkilatsız parti olmaz olursa da bir işe yaramaz
Geçtiğimiz hafta içinde bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Pendik?e gelen Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, ilçe teşkilatı tarafından onuruna verilen yemekli bir toplantıda, AK Parti olarak teşkilatlara büyük önem verdiklerini kaydederek, ?Teşkilatsı

AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı tarafından bakan Nihat Ergün onuruna Göz Dağı Tesisleri’nde düzenlenen yemekli toplantıya, belediye başkanı Salih Kenan Şahin ve yardımcıları, belediye meclisi üyeleri, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile PESİAD Başkanı Ahmet Cin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.   

 
     Programda uzun bir konuşma yapan Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün,Teşkilatlarımız, bizim için çok önemlidir. Yapılan hizmetlerin ve çalışmaların halkımıza anlatılması, bu çalışmaların vatandaşlar tarafından nasıl algılandığının tesbit edilmesi, yapılan yanlışlık ve eksiklikler varsa bunların tesbit edilmesi ve değerlendirilmesi konularında teşkilatlarımıza büyük görevler düşüyor. Bu nedenledir ki, teşkilatlarımız, bizim gözümüz, kulağımızdır. Teşkilatsız parti, partisiz teşkilat olmaz. Olursa da hiç bir işe yaramaz.” şeklinde konuştu.

AK Parti’nin halka hizmet için kurulduğunu ve halka hizmet için var olduğunu da sözlerine ekleyen bakan Ergün, “Hiç bir ayrım gözetmeksizin halkımıza hizmet vermeye tüm gayretimizle devam ediyoruz. Bu çabalarımızın meyve vermesi teşkilatlarımızın çalışmalarına ve yapılan hizmetleri vatandaşlarımıza en iyi şekilde anlatmasına bağlıdır.” dedi.

Belediye başkanı Salih Kenan Şahin ve ilçe başkanı Turgay Kılıç’ın da kısa birer takdim ve şükran konuşmaları yaptığı programda belediye başkanı Şahin, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün’e, cam işleme meslek okulu öğrencileri tarafından yapılan bir cam vazoyu günün anısına hediye etti.       

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113