• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Ne oldu bu İETT otobüslerine? Günç geçmiyor ki..

Ne oldu bu İETT otobüslerine? Günç geçmiyor ki..
İETT skandallarına bir yenisi daha eklendi. Mecidiyeköy'den Söğütlüçeşme'ye kadar yolculuk yapan bir okuyucumuz, bindiği metrobüsün elektrik panosunun panel kapağının açık olduğu görüntüleri paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı toplu taşıma hizmeti veren İETT'de her geçen gün yeni bir skandal yaşanıyor. 16 milyon İstanbulluya hizmet etmesi beklenen İETT otobüslerinin yarın başına ne geleceği ise meçhul... 

Avcılar Söğütlüçeşme metrobüs hattını kullanan bir okuyucumuzun çektiği görüntüler yeni bir İETT skandalını gözler önüne serdi. Mecidiyeköy durağından metrobüse binen okuyucumuz Söğütlüçeşme durağına kadar yolculuk yaptığını aktardı.

Okuyucumuz, yolcuların can güvenliği hiçe sayılarak yoluna devam eden metrobüsün elektrik panosunun panel kapağı açık ve kablolular videoda göründüğü gibi tamamen dışarıda bir şekilde seyrine devam ettiğini ifade etti.

İşte, Haber7 okuyucusunun tarafımıza ulaştırdığı yeni bir İETT klasiği...

İETT'DE ÇÖKÜŞ!

Bakım-onarım ihalesinin de İmamoğlu seçildikten sonra kurulan ve CHP’li Özgür Karabat’ın mali müşavirliğini yaptığı şirkete verilmesi İETT’ye vurulan son darbe olmuştu.

Her geçen gün yolda kalan otobüsleriyle gündeme gelen İETT’deki çöküşün perde arkası deşifre olmuş. İBB Meclis Üyesi Ulaşım ve Trafik Komisyonu Başkanı Abdullah Özdemir, Ekrem İmamoğlu yönetiminin İETT’deki başarısız yönetimini tüm açılarıyla anlatmıştı.

İstanbul'dan belediyeye ait toplu taşıma araçlarının arıza yapması ve yolcuların çektiği çile görüntüleri gelmeye devam ediyor. Son olarak işlerine gitmek için sabaha erken saatlerde yollara çıkan vatandaşlar bozulan belediye otobüsleri yüzünden yine mağduriyet yaşadılar. KAYNAK:HABER7

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113