• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

MUTLAKA TBMM'DE OLMALI DEDİRTEN ADAY ADAYI!

MUTLAKA TBMM'DE OLMALI DEDİRTEN ADAY ADAYI!
İstanbul 1. Bölgeden milletvekili aday adayı olan Türker ÇİFTİ, eğitimi, birikimi ve teknoloji alanında yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor.


Geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gözdağı Sosyal Tesisleri’nde bir tanıtıp toplantısı organize eden AK Parti İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Aday Adayı Türker ÇİFTÇİ, gelecek vaad eden bir isim olarak dikkat çekti.
Kahvaltılı tanıtım toplantısına katılan medya mensupları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve muhtarlar, Türker ÇİFTÇİ’ye tam not verdi.
Konuşmasında, Türkiye’nin sorunlarına vakıf bir duruş sergileyen aday adayı, özellikle teknoloji alanındaki çalışmalarıyla takdirleri topladı.
Önümüzdeki dönemin hızlı bir icraat dönemi olacağı vurgusu yapan ÇİFTÇİ, “ 12 Haziran genel seçimleri sonrasında 2023 hedefiyle hızlı bir icraat dönemi yaşanacak. Yeni yeni bilgi toplumu olduk. Ancak tüketen tarafındayız. Yeni dönemde üreten tarafta olmak için çok çalışmalıyız. Bunun için de nitelikli ve liyakatli kişilere ihtiyaç var. Bu doğrultuda faydalı olabileceğimi düşünerek istişareler sonucunda aday adaylık müracaatımı gerçekleştirdim. Ülkemizin, İstanbulumuzun ve özelde de Pendikimiz hakkında hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.
Anadolu Yakası’ndaki tüm ilçeleri ziyaret ettiğini ve büyük bir teveccüh gördüğünü kaydeden Türker ÇİFTÇİ, “Belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, ilgenel meclisi üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımızla görüşmeler yaptık. Sağolsunlar, hepsi de teveccüh gösterdiler. Bu teveccühlerin temayülde sandığa yansıyacağıni ümit ediyorum.”dedi.
Toplantıya katılan muhtarlar, medya mensupları ve sivil toplum kuruluşu yetkililerinin ortak kanaati, “Türker ÇİFTÇİ’nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından mutlaka aday gösterilmelidir. Bizler kendisini hayranlıkla dinledik. Dolu bir insan, iyi bir geçmişe sahihp. Başyarılı bir teknokrat. Yöneticilerimiz bu gibi değerleri mutlaka yönetim kadrolarına getirmelidir.”şeklinde oldu.
ÇİFTÇİ’nin geçmişi başarılarla dolu. 1972 Mersin Silifke doğumlu olan Çiftçi, Pendik Çamlık Mahallesi’nde ikamet ediyor. Silifke Lisesi’ni birincilikle bitiren ÇİFTÇİ, ÖSS sınavında Türkiye onuncusu olarak ODTÜ Elektrik-elektronik mühendisliğini kazandı. Üniversiteyi şeref derecesi ile bitirdi. Tam burslu olarak Bilkent Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansı’nı tamamladı. ASELSAN,VESTEL, TÜRKİYE ERICSON, ALMANYA ERICSON ve TURKCELL gibi ileri teknolyoji firmalarında önemli projeler yönetti, üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu.
Halen Telekomünikasyon, enerji, Kimya ve İnşaat sektörlerinde faaliyet gösteren POLİMAR ŞİRKETLER GRUBU’nda genel koordinartörlük görevini yürütüyor.
Çok iyi derecede ingilizce ve almanca bilen Türker ÇİFTÇİ evli ve iki çocuk babası.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113