• BIST 10045.74
  • Altın 2384.185
  • Dolar 32.3542
  • Euro 34.5091
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Murat Kurum İstanbul'un en büyük sorununa neşter vuracak!

Murat Kurum İstanbul'un en büyük sorununa neşter vuracak!
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "İstanbul'da ulaşım projelerine ilişkin müjdelerimiz olacak. Trafik yükümü azaltacak lojistik merkezlerimiz olacak" dedi.

AK Parti'nin İstanbul Adayı Murat Kurum, İSTOÇ Ticaret Merkezi’ni ziyaretinde konuştu.

Kurum, "Ulaşım projelerine ilişkin müjdelerimiz olacak. Trafik yükümü azaltacak lojistik merkezlerimiz olacak" dedi.

Kurum, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bütün dünyaya buradan ihracat gerçekleştiriyorlar. Hem bölgemiz hem İstanbul'umuz için çok çok kıymetli. Bizim projelerimizi kendilerine anlattık. Onların talebiyle örtüşüp örtüşmediğini değerlendirmek istiyorduk. Esnafımızla oturacağız, karar alacağız ve uygulayacağız. Esnafımızla aldığımız kararı hayata geçiriyor olacağız. İstanbul'daki yüke baktığınızda, trafiğin arttığını görüyoruz. İstanbul'umuzun trafik yükünü azaltacak lojistik merkezler kuracağız. İstanbul'un nüfusunu çoğaltmak niyetimiz yok. Mevcuttaki sıkışıklığı şehrin çeperlerine yaymak zorundayız.

Yeni üretim alanlarını, pazarlama alanlarını da İSTOÇ da olduğu gibi yaygınlaştıracağız. Sadece İSTOÇ esnafıyla çalışmayacağız."

İSTANBUL'U KENTSEL DÖNÜŞÜMDE NE BEKLİYOR?

"İstanbul'da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar belediye başkanlarımızla birlikte çalışacağız. Vatandaşımızla birlikte çalışacağız. Vatandaşımızın rızasına dayalı çalışacağız. Allah göstermesin olası depremle ilgili tedbirlerimizi alacağız hem de kalıcı çözümlerimizi ortaya koyacağız. Bakanlığımız bir proje açıkladılar. Sayın Cumhurbaşkanımız milletimize müjdeledi. Yarısı Bizden kampanyamızla alakalı projeleri, sayıları, şartları detaylı bir şekilde verdi. İnşallah önümüzdeki süreçte de bakanlığımızla birlikte İstanbul'un her ilçesinde, her ilçesinde vatandaşlarımızın rızası çerçevesinde kentsel dönüşüm uygulamalarını her ne kadar, her türlü engelleme girişimi olsa da yapmaya devam edeceğiz. Ve bunun dışında da belediyemiz büyükşehir belediyemiz, ilçe belediyelerimizle birlikte elini taşın altına koyacak. Bu projelere destek olacak. Biz İstanbul'daki riskli bir buçuk milyon konutu bir an önce dönüştürmemiz lazım. Bir an önce dönüştürmemiz lazım. Aynı acıları yaşamak istemiyorsak bunu yapmak zorundayız. Bu iradeyi zaten geçmişte biz tüm ilçelerimizde baksanız hemen hemen her ilçede bizim yapmış olduğumuz bir kentsel dönüşüm projesini görürsünüz. Hiçbir şekilde rant yoktur içinde. Hiçbir şekilde orada vatandaşımızın rızası dışında bir iş yapılmamıştır. Gidin Tozkoparan'a bakın. Orada eylemler yaptılar. Şimdi mutlu huzurlu bir şekilde oturuyorlar. Kirazlıtepe'ye bakın. Aynı şekilde. Gaziosmanpaşa'da, Esenler'de, Güngören'de, Bağcılar'da biz İstanbul'umuzun 39 ilçesinde varız. Daha güçlü bir şekilde olmaya devam edeceğiz. Bu konuda kararlıyız. İstanbul'u dönüştüreceğiz, vatandaşımızla birlikte dönüştüreceğiz. İstanbul'umuzu dirençli hale getireceğiz. Ve bunu da milletimizle birlikte yapacağız." Kaynak:Haber7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113