• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Murat Albayrak, ?ÖZ ve ekibi tüm hayallerimizi yıktı?

Murat Albayrak, ?ÖZ ve ekibi tüm hayallerimizi yıktı?
BBP Kartal İlçe Başkanı Murat Albayrak, ?Önceki yönetimden hoşnut olmadığımız için Kartal?da değişim istiyorduk. Ama ?gelen, gideni aratır? sözü bir kez daha tecelli etti. Tüm hayallerimiz yıkıldı.? dedi.


DAR ZAMANDA ÇOK İŞ YAPACAK KISA MESAFE KOŞUCUSUYUZ
Yerel basın mensuplarıyla düzenlenen kahvaltılı bir toplantıda, ilçe teşkilatınca yürütülen çalışmalar ve Kartal Belediyesi’nin faaliyetleri konusunda bazı açıklamalarda bulunan BBP Kartal İlçe Başkanı Murat Albayrak, “Bu güne kadar devletten hiç bir destek almadan ayakta kalabilen 18 yıllık bir partiyiz ve bu nedenden ötürü de, büyük ekonomik sıkıntılar içindeyiz. Bundan dolayıdır ki, uzun mesafe koşucusu değiliz. Elindeki imkanları en verimli şekilde kullanarak, dar zamanda çok iş yapan kısa mesafe koşucusuyuz.” şeklinde konuştu.
HALKIMIZIN YÜREĞİNDEKİ TEVECCÜHÜ, BU KEZ SANDIĞA YANSITACAĞIZ
Konuşmasında, ANAP’ın da, DSP’nin de, bir an da zirveden %1’lere düştüğünü kaydeden ilçe başkanı, “İktidar, kimsenin tekelinde değil. Milletimiz istediğinde, bir an da BBP’yi de zirveye taşıyabilir. Bu düşünceyle, kısa soluklu da olsa, yapacağımız çalışmalarda başarılı olacağımıza ve halkımızın, partimize karşı yüreğinde beslediği teveccühü, bu kez sandığa yansıtacağımıza yürekten inanıyoruz.” dedi.
KARTAL HALKI, AK PARTİ DÖNEMİNİ MUMLA ARIYOR
Kartal Belediyesi’nin çalışmalarına da değinen ilçe başkanı Albayrak, “Kurumları yıpratmak için değil, yapılan yanlışları eleştirmek ve hesap sormak amacıyla siyaset yapıyoruz. Bu noktada, CHP’li belediyenin, henüz ilçeye ve ilçe halkının yararına bir hizmet yaptığını göremedik. Nevşehir’e otel, Adalar’a tesis, Kartal’a hiç bir şey katmadığı gibi, belediye bütçesinin de çarçur edilmesine vesile olmuştur. Sayın belediye başkanımızın, ekibiyle olan hat safhadaki uyumsuzluğu ise, herkes tarafından bilinen, örneğine ender rastlanacak bir durum. Bu nedenlerden dolayı, AK Parti dönemini, Kartal halkı olarak, mumla arıyoruz.” ifadesinde bulundu
ÖZ VE EKİBİ, HALKA HESAP VERMELİDİR
Belediye icraatları ve uyumsuzluklar konusunda, belediye başkanıyla aynı siyasi görüşte olan CHP’li yöneticilerin de, kendileriyle aynı düşünce olduklarını da sözlerine ekleyen başkan Murat Albayrak, “Bu noktada sayın belediye başkanı Öz ve yönetiminden, belediye kasasından yapılan harcamaları, basın yoluyla açıklayarak; halka hesap vermesini ve belediye başkan yardımcılarının görevden alınmasının gerekçelerini kamuoyuna açıklamasını istiyoruz. Bu şahıslar görevlerini yapamayacak meziyetteler ise, neden göreve getirildiler ve bu kadar beklenildi. Yok, eğer başka bir neden varsa, bu daha kötü bir durumdur.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113