• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

MHP seçim değerlendirmesini teşekkür toplantısıyla yaptı

MHP seçim değerlendirmesini  teşekkür toplantısıyla yaptı
29 Mart mahalli seçimlerinde Kartal?da en fazla efor sarf etmesine rağmen beklediği sonucu alamayan MHP Kartal İlçe Teşkilatı, düzenlediği istişare toplantısıyla, teşkilat mensupları ve partililere başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

YOĞUN KATILIM
Geçtiğimiz pazar akşamı Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen teşekkür ve seçim değerlendirme istişare toplantısına, ilçe başkanı Şenol Yondemir ve yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan adayı Ahmet Çakıroğlu ile belediye ve il genel meclisi üyesi adayları, teşkilat mensupları ve çok sayıda partili katıldı.

SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞARIYLA YÜRÜTÜLMÜŞTÜR
Seçim çalışmalarının değerlendirilerek, çeşitli özeleştirilerin de yapıldığı toplantının açılış konuşması, seçim koordinasyon başkanı Hüseyin BOZTEPE tarafından yapıldı. Seçim sürecinde yürütülen çalışmalarla ilgili geniş bir sunum yaparak, partilileri bilgilendiren Boztepe, her şeye rağmen çalışmaların başarıyla yürütüldüğünü ve beklenen düzeyde oy hedefine ulaşılamasa bile teşkilat ve SKM olarak, son derece başarılı olduklarını vurguladı.
HALKIMIZ BÖYLE TAKDİR BUYURDU
Daha sonra söz alan belediye başkan adayı Ahmet Çakıroğlu, 4 aylık seçim sürecinde çalmadık kapı, girmedik mekan bırakmayarak, tüm seçmene ulaşmaya çalıştıklarını ve bunda da başarılı olduklarını kaydederek, “Gerçekten büyük bir efor sarf ederek, oldukça başarılı bir seçim çalışması yaptık. Halkımıza gerçekleri dilimizin döndüğü kadar anlatmaya çalıştık. Seçim sonuçları böyle olmamalıydı, beklentimizin çok çok altında bir oy aldık. Halkımız böyle takdir buyurdu, yapacak bir şey yok.” dedi.
GELECEK SEÇİMLERE ŞİMDİDEN HAZIRLANMALIYIZ
Başkan adayı Çakıroğlu, “Alınan sonuçlar bize gösteriyor ki, 4 aylık süreç bize yeterli gelmiyor. Bunun için MHP Kartal İlçe Teşkilatı ve parti mensupları olarak, hiç ara vermeden ve gerekli bilgi, donanım ve teşkilatlanmayla şimdiden gelecek seçimlere hazırlanmalıyız.” sözleriyle konuşmasını tamamladı.
Konuk olarak katılan Pendik belediye başkan adayı Umur ARIKAN’ın da bir konuşma yaptığı toplantıda, daha sonra söz alan ilçe başkanı Şenol Yondemir de, teşkilat olarak üzerlerine düşen görev ve çalışmaları başarıyla yaptıklarını kaydederek, “Başta belediye başkan adayımız Ahmet Çakıroğlu ve çalışma arkadaşlarına, meclis üyesi adaylarımıza, teşkilat mensubu arkadaşlarımıza ve tüm partililerimize, büyük bir azim ve özveriyle yürüttükleri başarılı çalışmalarından dolayı şahsım ve yönetimim adına sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.
HANIMLARA ÖZEL TEŞEKKÜR
Bazı partililerinde söz alarak çeşitli konuşmalar yaptığı programda, SKM Başkanı Hüseyin Boztepe, belediye başkan adayı Ahmet Çakıroğlu ve ilçe başkanı Şenol Yondemir yaptıkları konuşmalarda, seçim çalışmalarında en fazla eforu hanımların harcadıklarını ve erkeklerden daha fazla katkı sunduklarını kaydederek, en büyük teşekkürü partili hanımların hak ettiklerini belirttiler. Programda yürütülen başarılı çalışmalardan dolayı ilçe başkanı Şenol YONDEMİR tarafından belediye başkan adayı Ahmet Çakıroğlu’na bir de plaket takdim edildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113