• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

MHP İlçe Başkanı Kerim Kaya'dan bomba açıklamalar!

MHP İlçe Başkanı Kerim Kaya'dan bomba açıklamalar!
MHP Pendik İlçe Başkanlığının organize ettiği ‘Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin, Pendik Bizim, Türkiye Hepimizin’ konulu istişare toplantısı Green Park Ote’lde gerçekleştirildi.


İstişare toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya, Cumhur İttifakı Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, belediye meclis üyesi adayları, mahalle birim başkanları, STK yöneticileri ve partililer katıldı.istisare-toplantisinda-konusan-kerim-kaya-pendik-istanbul-un-kalesidir-1710145882.jpg

Programda selamlama konuşmasını gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya şunları dile getirdi:

“Bütün çabamız İstanbul’un kalesi olan Pendik’te istikrarı devam ettirmek. Hali hazır belediye başkanımızın başarılı projelere imza attığını hepimiz biliyor ve görüyoruz. Pendik’in çehresini güzelleştiren başkanımıza teşekkür ediyoruz.

istisare-toplantisinda-konusan-kerim-kaya-pendik-istanbul-un-kalesidir-1710145892.jpg

Birlikte çalışarak Pendik’i daha da güzelleştirmek ve yaşanır hale getirmek için buradayız. İnanıyoruz ki bu dönemde de çok güzel projelere imza atılacak ve Pendik İstanbul’un en gözde kenti olacaktır. Her zaman söylediğimiz gibi Pendik Bizim, Türkiye Hepimizin sözü bizim gayretimizin şiarıdır.

istisare-toplantisinda-konusan-kerim-kaya-pendik-istanbul-un-kalesidir-1710145884.jpg

Milliyetçi Hareket Partisi Pendik İlçe Başkanlığı olarak ilçe yöneticilerimiz, mahalle başkanlarımız, meclis üyesi adaylarımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte 36 mahallemizde sokak sokak, cadde cadde dolaşıyoruz.

Esnaflarımıza, komşularımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza ve Pendikli hemşehrilerimize gece gündüz demeden durmadan, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan, gönül gönüle girilmedik hane bırakmamak için çalışıyoruz.

‘Benim aklım hep Türkiye’dir şiarıyla gece gündüz çalışan, Türkiye’yi düşünen Ülkücü hareketin Türk dünyasının bilge lideri Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin selamlarını götürüyoruz. 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı siz değerli dava arkadaşlarımdan çalışmalarımızı daha güçlendirmek ve hızlandırmaları için çaba sarf etmelerini rica ediyorum.”

istisare-toplantisinda-konusan-kerim-kaya-pendik-istanbul-un-kalesidir-1710145883.jpg

AK Parti  Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin ise konuşmasında; “Pendik’te İBB’nin 3,5 tane kreşi var. Başka hizmeti yok. Biz İBB Başkan Adayımız Murat Kurum ile birlikte çok önemli projelere imza atacağız. Teknik ekiplerimiz çalışmalarını, Murat Kurum Başkanımız İBB olarak Pendik'e 75 milyar liralık yatırım yapacak, bizde Pendik Belediyesi olarak 25 Milyar TL yatırım yapacağız.” dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113