• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

METRO?DAN BAKKALA İNDİRİMLİ SATIŞ

METRO?DAN BAKKALA İNDİRİMLİ SATIŞ
Pendik Esnaf ve Sanatkarlar Odası?nın, METRO işbirliğiyle, bakkal ve market esnafına yönelik başlattığı bir projeyle, bakkallara, %14 indirimli satış gerçekleştirilecek


HEM EĞİTİLECEKLER, HEM DEİNDİRİMDEN FAYDALANACAKLAR
3 Ocak tarihi itibarıyla hayata geçirilecek projeyi, Metro Toptancı Market’te düzenlenen bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyuran Pendik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bilal Gündoğdu, bu proje kapsamında, bakkal ve market esnafının, bir taraftan METRO’nun profesyonel elemanlarınca piyasa ekonomisi ve rekabet şartları konusunda eğitilirken, diğer taraftan da yine Metro’nun sunmuş olduğu indirimli fiyat avantajlarıyla, çok daha ucuza mal temin etme inkanı bulacaklarını kaydetti.
BAKKAL AMCA, MALINI % 14 DAHA UCUZA ALACAK
Başkan Bilal Gündoğdu, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Esnafımıza büyük katkı sunacağını ve yoğun bir talebin olacağını ümit ettiğimiz projemiz, 3 Ocak-28 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak. Proje çerçevesinde, 3 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında Metro’nun profesyonel elemanlarınca açılacak stantlarda, bakkal ve marketçi esnafımıza yönelik eğitimler verilecek. Aynı süreç içinde esnafımıza, 28 Şubat tarihine kadar geçerli olmak şartıyla, 250 liralık 4 adet alışveriş kuponu verilecek ve bu kupanlar % 14 fiat indirimli olacak. Böylelikle esnafımız, iş yerinde satmak istediği malı buradan % 14 daha ucuza temin etme imkanı bulacak.” dedi.
TALEBE GÖRE, YENİ PROJELER HAYATA GEÇİRİLECEK
Metro yetkililerince ayrıntılı bilgilerin de verildiği toplantıda oda başkanı GÜNDOĞDU, eğitim ve indirim kuponu avantajından faydalanmak isteyen esnaflarda, sadece odaya kayıtlı olma şartı aranacağını ifade ederek, “Biz nasıl hayatta kalabiliriz ve hayatımızı nasıl idame ettirebiliriz düşüncesinde olan bakkal ve market esnafımız için bu, kaçırılmayacak bir fırsattır. Esnafımızdan gelecek talebe göre, projenin süresi uzatılabileceği gibi, yeni ve daha kapsamlı projeler de hayata geçirilebilir. Bu nedenle esnafımızın, kendi menfaatleri için bu kampanyamıza katılım göstermelerin, özellikle arzu ediyoruz.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113