• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Meral; Türkiye Şampiyonu?nu plaketle ödüllendirdi

Meral; Türkiye Şampiyonu?nu plaketle ödüllendirdi
Aydıntepe Mahalle Muhtarı Cemalettin Meral, geçtiğimiz hafta örnek bir davranışta bulunarak, mahallesinde ikamet eden ve kısa bir süre önce KICKBOKS?ta Türkiye şampiyonu olan Barış Özel ve antrenörü Habip Albayrak?ı, plaket takdim ederek ödüllendir.


Tuzla’da Aydıntepe Mahallesi’nde ikamet eden ve Ali Çifçi Spor Kulübü’nde KICK BOKS yapan Barış Özel, 1750 sporcunun katıldığı THK sponsorluğunda, 3-4 Mayıs’ta, Urfa’da düzenlenen KICK BOKS Türkiye Şampiyonası’nda, büyükler kategorisinde, 63.5 kiloda, büyük bir başarıya imza atarak, Türkiye şampiyonluğunu elde etti.
MERAL, MUTLULUĞUNU PLAKET TAKDİM EDEREK GÖSTERDİ
Mahallesinde ikamet eden Barış Özel’in bu başarısından büyük bir gurur ve mutluluk duyan mahalle muhtarı Cemalettin Meral, mutluluğunu, Türkiye Şampiyonu Barış Özel ile hocası Habip Albayrak’a başarılarından dolayı birer plaket takdim ederek gösterdi.
SPORA VE BAŞARILI SPORCUYA HERKES DESTEK OLMALI
Plaket takdiminde konuşan Aydıntepe Muhtarı Meral, “Barış, başarısıyla bizi de gururlandırdı. Mahallemizin gururu oldu. Spora ve sporcuya her zaman ve herkesin destek olması gerektiğini düşünen bir insan olarak ben de, üzerime düşeni yapmak adına birer plaket takdim ederek, destek vermek istedim. Başarısından dolayı Barış kardeşimi, onu yetiştiren hocası Hatip Albayrak’ı ve çalıştırdığı spor kulübü ile başarılı gençlerin yetişmesine vesile olan Ali Çiftçi’yi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
HEDEF, AVRUPA VE DÜNYA DERECESİ
Yaklaşık üç yıldır bu sporu yaptığını kaydeden Barış Özel ve antrenörü Habip Albayrak, hedeflerinin, Avrupa ve dünya şampiyonalarında derece yaparak, bayrağımızı en üst seviyede dalgalandırmak olduğunu ifade ederek, bu anlamlı jestinden dolayı muhtar Cemalettin Meral’e teşekkürlerini sundular.
Spor kulübü sahibi Ali Çiftçi de, elde ettiği başarısından dolayı Barış Özel ve hocasını canı gönülden kutladığını ifade ederek, bu tür başarılı gençlerin, kamu ve özel kurumları, iş adamları, sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere, herkes tarafından desteklenmesi gerektiğini söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113