• BIST 9987.06
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

Meral Akşener mutsuz!

Meral Akşener mutsuz!
Gazeteci Hande Fırat, altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı ilan ettiği Kemal Kılıçdaroğlu'nun teşekkür konuşması sırasında, arkasında asık yüz ifadesiyle duran Meral Akşener'in yemeğe katılmadığını açıkladı.

Geçtiğimiz Cuma günü altılı masadan kalkan İyi Parti lideri Meral Akşener, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu için Cumhurbaşkanı Yardımcılığı teklifi kabul edilince bugün tekrar masaya oturdu.

Akşener, "Ne kumar masasında ne de noter masasında olmayacağız" ifadelerini kullandığı altılı koalisyondan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını reddederek ayrılmıştı. Daha sonra masaya geri dönüp, aday olan Kılıçdaroğlu'nun teşekkür konuşması esnasında, asık yüz ifadesiyle dikkat çeken Akşener'den yeni bir adım daha geldi.

CNN Türk ekranında gelişmeyi değerlendiren gazeteci Hande Fırat, yapılan adaylık duyurusu sonrası liderlerin yemeğe geçtiğini söyledi.

"MERAL AKŞENER YEMEĞE KATILMADAN AYRILDI"

Hande Fırat'ın yaşanan olayla ilgili açıklaması şöyle:

"Meral Akşener, Saadet Partisi’ndeki yemeğe kalmadı. Gerekçesini bilmiyorum ama şu an için diğer liderler yemeğe geçti. Meral Hanım kalmadı ve ayrıldı. Dolayısıyla diğer liderler akşam yemeğini toplantıdan sonra birlikte yediler, ama o sofrada Meral Akşener yoktu."

"BOYUN EĞMEYECEĞİZ"

İyi Parti'nin kıskaca alındığını vurgulayan Akşener'in geçtiğimiz Cuma günü yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar:

"Biz bu günlere kirli pazarlıkları reddederek geldik. Alışılmış yenilgilere karşı çıkarak geldik. Geldiğimiz noktada İyi Parti bir kıskaca alınmış, dayatmaya mecbur bırakılmış, ölümle sıtma arasında tercihe zorlanmıştır ve elbette buna boyun eğmeyecektir. 

Ceketimi assam aday ederim diyenlerin karşısında dimdik duruyoruz, durmaya da devam edeceğiz.

"ŞAHSİ HIRSLAR TÜRKİYE'YE TERCİH EDİLDİ"

Dün nihayet ortak Cumhurbaşkanı adayının kim olacağını tartıştık. 5 siyasi parti tek bir ismi dile getirerek Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığına 'evet' dedi. Biz iki ismi beyan ettik, Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'ydu.

Yenilgi yenilgi büyüyen küçük hesaplar 85 milyonun kutlu zaferine tercih edilmiştir. Şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edildi. 

"NE KUMAR MASASINDA NE DE NOTER MASASINDA OLMAYACAĞIZ"

Üzülerek söylüyorum ki dün itibarıyla 6'lı masa artık millet iradesini kararlarına yansıtma kabiliyetini kaybetmiştir. Ne kumar masasında ne de noter masasında olmayacağız."

KAYNAK: HABER7
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113