• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Mehmet Demirci, çalmadan, çırpmadan, dürüst ve şeffaf bir yönetim sergilemiştir

Mehmet Demirci, çalmadan, çırpmadan,  dürüst ve şeffaf bir yönetim sergilemiştir
Muhalefetin kasıtlı olarak, şahsını Demirci üzerinden yıpratmaya çalıştığını kaydeden AK Parti Tuzla belediye başkan adayı Dr. Şadi YAZICI, ?Tuzla Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Demirci, örnek bir belediyecilik sergilemiştir, yüzümüzü yere düşürecek hiç

SİYASETE AK PARTİ’DE BAŞLADIM
n AK Parti Tuzla belediye başkan adayı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Tokatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu. Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, 38 yaşında genç bir tıp adamı ve siyasetçi olduğunu, siyasete ilk defa AK Parti saflarında başladığını kaydetti.
MEHMET DEMİRCİ;
DÜRÜSTTÜR, ÇALMAMIŞTIR
n Tuzla’da AK Parti ile büyük gelişim ve değişim yaşandığını, eski belediye başkanları İdris Güllüce ve şimdiki başkan Mehmet Demirci’nin büyük projelere imza attıklarını söyleyen Yazıcı, ”Özellikle son yıllarda beni ve tüm Tuzlalıları heyecanlandıran, İstanbul’un nefes almasını sağlayacak oksijen kaynağı olan Tuzla Gölü ve Sakız Adası projesi hepimiz için bir övünç kaynağıdır. Belediye başkanımız sayın Demirci, dürüst, namuslu, çalışkan, daha da önemlisi çalmadan, çırpmadan, şeffaf bir yönetim sergilemiştir. Bizim yüzümüzü yere düşürecek hiç bir oluşumun içinde yer almamıştır.” şeklinde konuştu.
KALBİNİZE NEŞTER VURACAĞIM
n Şadi Yazıcı, “Tıp doktoru olduğum için hep soruyorlar, Tuzla da ilk neşteri, nereye vuracaksınız diye. İşte şimdi söylüyorum. İlk neşteri sizin kalbinize vuracağım. Çünkü sizin kalbinizde taht kurmak istiyorum. Siyaset, insanların kalbini kazanarak, yine insanlara hizmet etme sanatıdır. Bu söylediklerimi en kısa sürede yerine getirmenin gayretinde olacağım.” dedi.
200 BİN KİŞİNİN
VEBALİNİ TAŞIYORSUNUZ
n Belediye başkan adayı Yazıcı sözlerini, “Tuzla’da yaşayan yaklaşık 200 bin insanın kaderini belirleyecek bir karar vereceksiniz. Onun için iyi düşünerek oyunuzu kullanın. 200 bin insanın kaderi ve vebali sizlerin elinde. Kime yetki vereceğiniz çok önemli, iki kere düşünüp oyunuzu öyle kullanın.” diyerek tamamladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113