• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Marmara'yı dünya standartlarının üstüne çıkardı

Marmara'yı dünya standartlarının üstüne çıkardı
Türkiye'nin en gözde eğitim ve araştırma hastanelerinden olan Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve araştırma Hastanesi, bir çok alanda dünya standartlarının üstünde hizmet veriyor.

Kısa sürede önemli başarılar sağlayan Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bu başarısındaki en büyük pay kuşkusuz hastane yöneticisi Prof.Dr.İsmail Cinel'e ait. Hastanenin kuruluşundan buyana başhekimlik görevini üstlenen Prof.Dr.Cinel, büyük bir talep gördüklerini söylüyor. Türkiye'nin her yerinden olmakla birlikte dünyanın birçok ülkesinden de tedavi için talep geldiğine dikkat çeken hastane yöneticisi Prof.Dr.İsmail Cinel, hastanenin bugünlere gelmesinde ekip arkadaşlarıyla birlikte yoğun bir gayret gösterdiklerine işaret etti.

Günlük yaklaşık 25 bin ziyaretçisi olan Marmara Üniversitesi Hastanesi'nde her hastalık tedavi ediliyor. Hastane doktorlarının tabiriyle, " Burada tedavi edilemeyen hiç bir hastalık başka bir yerde tedavi edilemez."

Her türlü organ naklinin yapılabildiği hastane, kanser tedavisindede iddialı. Özellikle kanser hastalarının en çok tercih ettiği sağlık kurumu olan Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılamayan hiç bir ameliyat yok.

Hastane Yöneticisi İsmail Cinel, " Hastalarımıza yardımcı olabilmek için ekip arkadaşlarımız ve tüm personelimizle birlikte yoğun bir gayret gösteriyoruz. O kadar çok talep alıyoruz ki, inanın başetmekte zorlanıyoruz. Türkiye'nin her yerinden bize müracaat eden hastamız var. Yardımcı olabilmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Doktorlarımız ve diğer sağlık personelimiz özveriyle çalışıyorlar. "dedi.

Müracaatın çok fazla olması nedeniyle hastanede zaman zaman yatak bulmak güçleşiyor ve hastalar farklı sağlık kurumlarına yönlendirilebiliyor. 

Profesör Cinel, aile hekimliklerinde tedavi olabilecek hastaların da kendilerine geldiğine işaret ederek, " Hastalarımızdan ricamız, önce aile hekimliklerine başvurmalarıdır. En küçük hastalıklar için bile bize geliyorlar. Böyle olunca daha önemli hastalığı olanlar sıkıntıya düşüyor. Aile hekimleri gerek olduğunda zaten bize sevk ediyor."diyekonuştu.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113