• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Maraş depremini bilmişti! Orada büyük deprem olacak!

Maraş depremini bilmişti! Orada büyük deprem olacak!
Deprem kahininden açıklama! Maraş depremini tam 3 gün öncesinden bilmişti... Bu kez o yeri işaret etti! O yerde deprem beklendiğini açıkladı! İşte ayrıntılar..

Hollandalı Frank Hoogerbeets, kendisini "Deprem kâhini" olarak tanıtarak yaptığı yeni deprem tahminleriyle gündeme oturdu. Hollanda merkezli "SSGEOS" adlı araştırma grubunun kurucusu olan Hoogerbeets, Pakistan'da büyük bir depremin yaklaşmakta olduğunu iddia etti.

SSGEOS tarafından yapılan açıklamada, Pakistan'da önümüzdeki 48 saat içinde büyük bir deprem olacağı öne sürüldü. Bu açıklamalar, geçmişte Türkiye'yi sarsan depremleri tahmin ettiği iddialarıyla tanınan Hoogerbeets'in açıklamaları nedeniyle Pakistan'da panik ve korku oluşturdu. Hoogerbeets, geçmişte Türkiye'deki depremleri önceden tahmin ettiği şeklindeki iddialarıyla tanınırken, bu bilgilerin tamamen şansa dayalı olduğu ve gerçek bir bilim insanı olmadığı öne sürülmüştü.

maras-depremini-uc-gun-onceden-bilmisti-deprem-kahininden-korkutan-aciklama-orada-48-saat-icinde-buyuk-bir-deprem-olacak-2h1696246880-b57f25.png

SSGEOS, deniz seviyesindeki atmosferdeki elektrik akışını inceleyerek, olası bir depremin meydana gelebileceğini iddia etti. Aynı zamanda kurum, Pakistan'daki fay hattı üzerinde yüksek bir elektrik yoğunluğu olduğunu öne sürdü. Ancak Pakistan Meteoroloji Dairesi, bu iddialara ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı ve daha önce de benzer iddiaları yalanlamıştı. Pakistan, Hindistan plakası ile Avrasya plakasının yer aldığı bir bölge olduğu için deprem riski yüksek bir ülke olarak biliniyor.

Hoogerbeets, geçtiğimiz şubat ayında yaptığı bir paylaşımda Güney-Orta Türkiye, Ürdün, Suriye ve Lübnan bölgelerinde 7.5 büyüklüğünde bir depremin olacağını öne sürmüştü. Bu tahminin ardından meydana gelen deprem, Hoogerbeets'in "deprem kahini" olarak anılmasına neden olmuştu. KAYNAK:Yeniakit

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113