• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Mahmut Kılıç, Saadet'i hakediyorsunuz

Mahmut Kılıç, Saadet'i hakediyorsunuz
Esnaf ziyareti, etkili fert ziyareti ve Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri gerçekleştiren Saadet Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Mahmut KILIÇ, bir akşama üç ev sohbeti sığdırıyor.

Hafta sonları muhtelif mahallelerde meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu üyeleriyle kapı kapı dolaşarak seçmen ziyareti yapan KILIÇ, Pazar günleri de coşkulu bir kalabalık ile kilometrelerce uzunlukta Sevgi Yürüyüşü düzenleyerek seçmene Karanfil ikram etti.

PENDİK’TE SAADET KAZANACAK

Saadet Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Mahmut KILIÇ, yaptığı açıklamada “Allah'ın izni ile geliyoruz. Çünkü siz, Saadeti hak ediyorsunuz” dedi. KILIÇ. Pendik’te Sol bir partinin iktidar olma ihtimali olmadığını ve seçimin Saadet Partisi ve Ak Parti Arasında geçeceğini söyledi.

Daha önceki seçim sonuçlarını değerlendiren KILIÇ, Şöyle Konuştu: “SAADET Partimiz, son iki dönemdir Belediye seçimlerinde seçmenimizin yoğun ilgi ve teveccühleriyle karşılanmış, ancak sonuç sandığa yansımamıştır. Bunun sebebi bugünkü Belediye yönetiminin mensup olduğu partinin demokratik teamüllerin dışında bir tavır sergilemesidir. Kamuoyunda SAADET Partisine oy verirseniz CHP gelir' söylemiyle seçmen korkutularak AK Parti’ye oy istenmiştir.

PENDİK’TE SOL BİR PARTİNİN İKTİDAR OLMA İHTİMALİ YOKTUR.

Şöyle ki; En son yapılan 2011 genel seçimlerinde CHP’nin oy oranı 24,3 tür. CHP’nin 2009 Yerel Seçimlerinde Pendik seçmeninin %75’inin sağ tabanlı olmasını göz önünde bulundurarak, Sağcı bir aday göstermesine ve çok ciddi ekonomik bütçe kullanmasına rağmen oyunu ancak %8 oranında artırabilmiştir. Dolayısıyla Kadıköy’de Sağ bir Partinin Yerel iktidara gelmesi ne kadar zor ise Pendik’te de Sol bir Partinin Kazanma şansı o kadar zordur.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113