• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Mahir İZ'den üniversiteye hazırlık kampı

Mahir İZ'den üniversiteye hazırlık kampı
Tuzla Mahir İZ Anadolu İmam hatip Lisesi Öğrencilerini Üniversiteye Hazırlamada İddialı çalışmalar yapıyor.

TUZLA MAHİR İZ ANADOLU İMAM HATİPTEN BİR İLK

Geçtiğimiz yıl eğitim öğretime başlayan Tuzla’nın Başarılı İmam hatip Lisesi olan Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencilerini üniversiteye hazırlamada sene başından itibaren sürdürdüğü Üniversite Hazırlık kapsamında etkili ve sürekli çalışmalara yenisini ekledi.

Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi bir ilki gerçekleştirerek YGS Sınavı öncesi  öğrencilerini“ 1 Haftalık Yatılı YGS Kampına Alıyor”

Okulun öğrencilerinin de kaldığı okulun yakınındaki Şeyh Şabanı Veli Yurdunda YGS’ye hazırlanan öğrencilerden Okulda yapılan deneme sınavlarında başarılı olan 15 öğrenci yurtta 1 hafta sürecek olan Yatılı kamp programına alınacak.

Konu İle ilgili görüştüğümüz Okul Müdürü Mustafa ARSLAN  “Okul Olarak SenE başından beri YGS –LYS hazırlıklarını yaz döneminde tamamladıklarını ve senE başında çok hızlı bir şekilde tüm okulda kurslarını açtıklarını ve öğrencileri planlı bir şekilde Kurslarda yetiştirdiklerini , EBA’nın zengin içeriklerinden de faydalanarak birçok deneme sınavı ve kazanım testleri ile öğrencilerin Üniversite sınavlarında başarılı olmaları için ellerinden gelen her türlü fedakarlıkları yaptıklarını” ifade etti.

ARSLAN ; “okul kadrosunun çok özverili ve fedakar öğretmenlerden oluştuğunu Öğretmenlerimizden gelen talep ve öneri doğrultusunda Öğrencilerimize böyle bir kamp programı yapmayı anlattığımızda öğrencilerin oldukça heyecanlandıklarını , onların motive olmasında oldukça etkili olduğunu” ifade etti. 

Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Mustafa ARSLAN” Amaçlarının İmama Hatip Mezunu olarak Dindar bir neslin iyi yerlere gelmesini sağlamak , mili ve yerli düşünen beyinlere sahip inançlı bir nesil yetiştirmek için çabaladıklarını ve bunun öneminin farkında olarak hareket ettiklerini İfade etti.

ARSLAN;”Bu çalışmaların bu amaca hizmet ettiğini , bu amaçla canla başla çalışan ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan her zaman destek olan okul Müdür Yardımcılarımız Musa KURT , İsmail Bakan başta olmak üzere tüm öğretmelerime teşekkürü borç bilirim. Şeyh Şaban-ı Veli Yurt Müdürü Furkan Murat ve Müdür Yardımcısı Furkan İPEK’e de desteklerinden dolayı teşekkür ederim. “ dedi.

15 Öğrencinin 1 hafta boyunca kalacağı yurttaki YGS programında Havuz, halı saha maçı, sinema gibi çeşitli etkinlikler de yer alıyor. Okul Öğretmenleri bir hafta boyunca sıra ile öğrencilerle birlikte gönüllü olarak kampta yatılı olarak öğrencilere refakat edecekler .

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113