• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Made in Pendik bilgi yarışması birincisi Fuat Köprülü İlköğretim Okulu

Made in Pendik bilgi yarışması birincisi Fuat Köprülü İlköğretim Okulu
Pendik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Sarıca?nın ifadesiyle, soru bankasından juri üyelerine, sunumundan teknolojisine kadar tamamen yerli bir yapım olarak Pendik?te ilk defa gerçekleştirilen Pendik İlköğretim Okulları Arası Bilgi ve Kültür Yarış


FİNALDE 3 OKUL MÜCADELE ETTİ
Geçtiğimiz 12 Ocak Salı günü, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenelenen bilgi ve kültür yarışmasında, finale kadar yükselmeyi başaran Fuat Köprülü, Orhan Sinan Hamzaoğlu ve Orhangazi ilköğretim okulları mücadele etti.

BİRİNCİLİK, AZMİN VE İNANCIN ZAFERİ
Sayısal ve sözel olarak toplamda 20 sorunun yöneltildiği yarışmada, zaman zaman geriye düşmesine rağmen, içlerindeki müthiş kazanma inancı ve azmiyle pes etmeyen Fuat Köprülü İlköğretim Okulu öğrencileri, zorlu bir mücadele sonucunda yarışmayı kazanmayı bildiler. Yarışmada ikinciliği Orhangazi İlköğretim Okulu elde ederken, Orhan Sinan Hamzaoğlu İlköğretim Okulu ise 3. oldu.

MADEİN PENDİK İÇİN HERKESE TEŞEKKÜR
Final yarışmaları öncesi bir konuşma yapan şube müdürü ve yarışma komitesi başkanı Mustafa SARICA, ilk defa Pendik’te, soru bankasından juri üyesine, sunumundan teknolojisine kadar her şeyi ile tamamen yerli malı olan böyle bir yarışma düzenleniyor ve bizler bunun doyumsuz mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

YARIŞMALAR DEVAM EDECEK, EĞİTİM KALİTEMİZ YÜKSELECEK
Daha sonra söz alan ilçe milli eğitim müdürü Bahattin GÖK ise, eğitim kalitemizi ve kültürümüzü daha ileriye taşımak için bu yarışmaların devam edeceğini söyleyerek, emeği geçen eğitim camiasına teşekkür etti.
















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113