• BIST 9524.59
  • Altın 2497.686
  • Dolar 32.5064
  • Euro 34.7322
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Kurtlar Vadisi Kaosta Oynayamayacaklar

Kurtlar Vadisi Kaosta Oynayamayacaklar
Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden ekranlara gelip gelmeyeceği merakla takip ediliyor.

Fenomen yapımın başrolü Necati Şaşmaz'ın Kaos ismi ile ekranlara getireceği konuşulan Kurtlar Vadisi ile ilgili ünlü oyuncunun geçtiğimiz aylarda bir karar aldığı ve şimdilik projeyi ertelediği belirtilmişti. Öte yandan bu haberde projede kesin olarak yer alamayacak isimler listelendi.

Karar gazetesi, şu ana kadar aramızdan ayrılan Kurtlar Vadisi'nin efsaneleşmiş oyuncularını derledi. İşte o liste...

NİHAT NİKEREL - SEYFO DAYI “Kurtlar Vadisi Pusu” da “Seyfo Dayı” karakteri ile izleyicinin sempatisini kazanan Nihat Nikerel, 2009 yıllında geçirdiği kalp krizi sonrası 59 yaşında hayata gözlerini yumdu.

İSTEMİ BETİL - LAZ ZİYA Laz Ziya karakteri ile milyonların gönlünde taht kuran İsemi Betil, 2011 yıllında geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.

BAYKAL SARAN - HÜSREV AĞA Hüsrev Ağa karakterini canlandıran Baykal Saran, 2006 hayata gözlerini yumdu.

HALDUN BOYSAN - TOMBALACI MEHMET Türkiye'nin ilk olarak Kurtlar Vadisi'ndeki Tombalacı Mehmet rolü ile tanıdığı Haldun Boysal, 2020 yıllında dizi setinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayata gözlerini yumdu.

TARIK ÜNLÜOĞLU - TESTERE NECMİ Kurtlar Vadisi’nin en gaddar karakterleri Testere Necmi’yi canlandıran usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu ise 2019 yılında akciğer kanserine yenik düştü.

RECEP AKTUĞ- KONSOLOS ENDER BEY Konsolos Ender Bey'i canlandıran usta oyuncu Recep Aktuğ, 2020 yıllında 2020 KOAH rahatsızlığı sebebiyle yaşamını yitirdi.

SÖNMEZ ATASOY - HALİL İBRAHİM KAPAR Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu’da da yer alan usta oyuncu 2011 yılında kalbine yenildi.

DEVRİM PARSCAN – ORHAN Laz Ziya'nın has adamı Orhan olarak bilinen Devrim Parscan “Ben Ziya Abi’ye ne diyeceğim?” repliği ile hafızalara kazınmıştı. Parscan, 2020 yıllının Kasım ayında hayata gözlerini yumdu.

NEDİM DOĞAN – ŞEHMUZ Hüsrev Ağa'nın kahyası Şehmus olarak tanınan Nedim Doğan, 2010 yıllında uzun süredir mücadele ettiği kansere yenik düşerek yaşam savaşını kaybetti.

CENGİZ SEZİCİ - SETTAR AĞA Settar Ağa karakteri ile hafızalarda yer edinen Cengiz Sezici 2019 yıllında hayata gözlerini yumdu.

KUZEY VARGIN- AKSAÇLI Aksaçlı karakterine hayat veren Kuzey Vargın, 74 yaşında, 2017 yıllında hayata gözlerini yumdu.

ZEKAİ MÜFTÜOĞLU - AKREP BEKİR Akrep Bekir, olarak izleyicinin karşısına çıkan Zekai Müftüoğlu Rus konseyinin etkili isimlerinin başında geliyordu. 2006 yıllında yaşamını yitirdi.

ERDİNÇ OLGAÇLI - BURHAN Tombalacı Mehmet’in adamı Burhan'ı canlandıran Erdinç Olgaçlı 2015 yılında hayatını kaybetti.

ERDOĞAN ERSEVER - UFUK BEY Ufuk Bey karakteriyle hafızalarda yer edinen Erdoğan Ersever 2018 yıllında hayata gözlerini yumdu.

UMUT DEMİRDELEN- AMERİKALI ÜSTAD "Amerikalı Üstad" karakteri ile dizide yer alan oyuncu Umut Demirdelen ise 2020 yıllında Akciğerler yetmezliği sebebiyle hayata gözlerini yumdu.

KAYA AKARSU-HOCA

TURHAN KAYA-ORDİNARYUS

Kaynak: Yeni Akit

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113