• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Kocası üç aydır kayıp olan kadın iki çocuğuyla çaresiz kaldı

Kocası üç aydır kayıp olan kadın iki çocuğuyla çaresiz kaldı
3 aydır kayıp eşi Sinan Arslan'dan hiç bir haber alamayan, ikamet ettiği Dumlupınar Mahallesi'nde iki çocuğuyla birlikte sahipsiz ve çaresiz kalan Bağdagül Arslan, 13 yıllık eşinin bulunmasını ve yetkililerin ekonomik anlamda destek olmlarını istiyor.


VARLIĞI BİR DERTTİ, YOKLUĞU AYRI BİR DERT

13 yıllık evli ve iki çoçuk annesi Bağdagül Arslan, 3 aydır kayıp olan ve bir türlü bulunamayan Erzurum doğumlu, eşi Sinan Arslan için, “Bulunsa da zaten hayatımızda değişen bir şey olmayacak. Çünkü, eşimin varlığı bir dert, yokluğu ayrı bir dert.” diyor.

BORÇLARI NEDENİYLE  EVİ TERKETMİŞ OLABİLİR
Kaybolmadan önce eşinin hiç bir iş yapmadan evde oturduğunu ve arkadaş çevresine yüklü bir miktarda borç yapdığını söyleyen iki çocuk annesi Bağdagül Arslan, eşinin bu nedenle evini terk etmiş olabileceğini söylüyor.

ELEKTRİĞİ DE,  SUYU DA KESİK
Biri okula devam eden, iki çocuğuyla birlikte sahipsiz ve çaresiz kalan, hiç bir geliri de bulunmadığı için evinin faturalarını da ödeyemeyen Bağdagül Arslan’ın evinde, elektrik de, su da kesilmiş durumda.

KOMŞU YARDIMIYLA AYAKTA DURUYOR
Halen susuz ve elektriksiz bir evde karanlıkta yaşamaya çalışan, kirasını da veremeyen Bağdagül, çocuklarının yiyecek ve içecek gibi temel ihtiyaçlarını komşularının yardımlarıyla karşılayarak, ayakta durmaya çalışıyor.

YETKİLİLERDEN ACİLEN YARDIM BEKLİYORUM
Nereye ve ne zamana kadar bu şekilde idare edebileceğini bilemeyen iki çocuk annesi Bağdagül Arslan,Hem bu güne kadar hiç bir haber alamadığım kocamın bulunması, hem de çocuklarımın hayatta kalabilmesi için yetkililerden maddi destek sağlanması konularında acilen yardım bekliyorum.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113