• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Koç istifa ediyor! İşte yerine gelecek isim..

Koç istifa ediyor! İşte yerine gelecek isim..
Galatasaray'a yine 3-0 mağlup olan Fenerbahçe'de kazan kaynıyor. G.Saray'dan iki maçta toplam 6 gol yiyen ve hiç gol atamayan Fenerbahçe'de taraftar isyan bayrağını çekerken, Ali Koç'un istifa iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Öte yandan Ali Koç'un yerine gelecek isim de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
Derbiyi kaybeden Fenerbahçe'nin ligdeki ikinciliği de tehlikeye girdi. Üçüncü sıradaki Beşiktaş'ın Konyaspor'u mağlup etmesi halinde Fenerbahçe ligi 3. sırada, Beşiktaş ise ikinci sırada tamamlayacak.
JESUS'UN TEPKİ ÇEKEN HAREKETİ

Bu sezona şampiyonluk parolasıyla giren Fenerbahçe şampiyonluğu yine elde edemedi ve taraftarını üzdü. Derbinin ardından basın toplantısına katılmadan stattan ayrılan teknik direktör Jorge Jesus'un da takımdan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

0x0-son-dakika-fenerbahce-haberleri-ali-koc-gorevi-birakiyor-iste-aziz-yildirimin-destekledigi-baskan-adayi-1685949957659.jpg
"TÜRK KAMUOYUNA SAYGISIZLIKTIR"

G.Saray teknik direktör Okan Buruk, basın toplantısına katılmadan ayrılan Jorge Jesus'u ve maçtan önce tepki çeken sözler söyleyen İsmail Yüksek için sert sözlerle eleştirerek şunları söyledi: "Keşke burada olsalardı da onlar cevap verselerdi. Kazandığınızda da, kaybettiğinizde tebrik etmeyi bileceksiniz. Basının önüne çıkmamak Türk kamuoyuna saygısızlıktır. Fenerbahçe puan ortalaması olarak başarılı sezon geçirdi, Beşiktaş da aynı şekilde."

0x0-son-dakika-fenerbahce-haberleri-ali-koc-gorevi-birakiyor-iste-aziz-yildirimin-destekledigi-baskan-adayi-1685949960678.jpg
JESUS DERBİ GALİBİYETİ ALAMADI

Fenerbahçe'nin Portekizli Teknik Direktörü Jorge Jesus, Galatasaray maçını da kaybederek bu sezon takımının başında derbi galibiyeti yaşamadı.
FENERBAHÇE TARAFTARI İSYAN ETTİ

Maçtan sonra Fenerbahçeli taraftarlar tepki göstererek sosyal medyada Başkan Ali Koç ve yönetimi istifaya davet etti. Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne gelen taraftarlar, takım otobüsünün tesislere gelmesiyle birlikte teknik ekip ve futbolculara da tepki gösterdi.
'Yönetim İstifa', 'Yalan yalan, dolan dolan, 6 sene oldu istifa', 'Söylesene başkan ne oldu sözlerin, kos koca Feneri ne hale getirdin' şeklinde sloganlar atan taraftarlar, tesislerden çıkan araçlara yumurta ve soğan attı. Polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı tesisin etrafından taraftarlar uzaklaştırıldı.

0x0-son-dakika-fenerbahce-haberleri-ali-koc-gorevi-birakiyor-iste-aziz-yildirimin-destekledigi-baskan-adayi-1685949954867.jpg
EMNİYET GÜÇLERİ DEVREYE GİRDİ

Futbolcuların özel araçlarıyla tesislerden çıktığı anlarda emniyet güçleri yolları keserek, taraftarların oyunculara yaklaşmasına engel oldu. Yönetim ve takımı protesto etmeyi sürdüren sarı-lacivertli taraftarlar, daha sonra emniyet güçlerinin yönlendirmesiyle bölgeyi terk etti.
BAŞKAN ALİ KOÇ'UN İSTİFA EDECEĞİ İDDİASI!

2018'de göreve gelen Ali Koç, henüz lig şampiyonluğu sevinci yaşayamadı. Dünkü maçtan sonra da stadı terk eden Ali Koç'un iddialara göre istifa edeceği gündeme geldi.
Gündeme gelen iddiaya göre Ali Koç'un istifa edeceğini yakın çevresine açıkladığı söyleniyor. İstifa haberinin Türkiye Kupası finalinden sonra açıklanması bekleniyor.

0x0-son-dakika-fenerbahce-haberleri-ali-koc-gorevi-birakiyor-iste-aziz-yildirimin-destekledigi-baskan-adayi-1685949958965.jpg
SÜRPRİZ ADAY ORTAYA ÇIKTI

Fenerbahçe'nin yeni başkan adayıyla ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada, Ziraat Türkiye Kupası finali ardından Ozan Balaban'ın adaylığını açıklaması beklendiği ifade edildi.
Başkan adayı olacağı söylenen Ozan Balaban'ı Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım'ın desteklediği iddia edildi. Kaynak:Sabah

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113