• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

KENT KONSEYİ TOPLANDI

KENT KONSEYİ TOPLANDI
Pendik Kent Konseyi, Mehmet Akif Ersoy Sanatevi?nde, geçtiğimiz aylarda eğitimini tamamlayan sivil toplum okulunun sertifika töreni gündemiyle toplandı.


SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİN İLÇEYE SUNDUĞU KATKILAR VURGULANDI
Başta Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin ve yardımcıları, Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök ve şube müdürleri, proje yetkilileri, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşların katılımyla gerçekleşen toplantıda yapılan protokol konuşmalarında,  sivil toplum kuruluşlarının ilçe yaşantısındaki önemi ve ilçeye sunduğu katkılar ile yerel yenetimler üzerine etkileri vurgulandı.

ŞAHİN; “İLÇEMİZİ, EN AZ HATA İLE  EN İYİ HİZMETİ VEREREK YÖNETMEYE ÇALIŞIYORUZ
Sivil Toplum Okulu eğitimlerini tamamlayan yaklaşık 110 kursiyere sertifikalarının verildiği toplantıda bir konuşma yapan belediye başkanı Kenan Şahin, “İlçemizi en az hatayla, en iyi hizmeti vererek yönetmeyi hedefliyoruz. Bunun en doğru yolunun ise ortak akılla yönetmek olduğuna inanıyoruz. “ şeklinde konuştu.

BİZLER DE, STK’LAR DA SORGULANMALIDIR
Şahin sözlerine, “Bu bağlamda, bizlere olduğu kadar, ilçemizin gelişmesinde önemli katkıları bulunduğuna inandığım ve bu nedenle oldukça önemsediğimiz sivil toplum örgütlerine de büyük görevler düşmektedir. Bu konuda biz kendimizi yeterince sorguluyoruz ama, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarımızın da, bizi sorgulamasını istiyoruz. Aynı şekilde, sivil toplum kuruluşlarının da sorgulanması gerektiğini düşünüyoruz.” Ifadeleriyle devam etti.

110 KURSİYER SERTİFİKALARINA KAVUŞTU
Protokol konuşmalarının ardından program soru cevap bölümüyle devam etti. Toplantının son bölümünde ise, Sivil Toplum Okulu eğitimlerini başarıyla tamamlayan, büyük bir çoğunluğu sivil toplum örgütleri mensuplarından oluşan yaklaşık 110 kursiyere, yetkililer tarafından sertifikaları takdim edildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113