• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Kaynarcaspor sahaya indi

Kaynarcaspor sahaya indi
İstanbul Deplasmanlı Amatör Küme?de mücadele eden Kaynarcaspor, yeni sezona, kendi tesislerinde merhaba dedi. Pendik İlçesinin, Süper Amatör Lig?deki tek temsilcisi olan Kaynarcaspor, 2010-2011 futbol sezonunu, geçtiğimiz pazar günü düzenlenen görkemli b


Pendik Kaymakamı Cafer Odabaş, Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök ve bazı sivil toplum örgütü tesilcilerinin katıldığı, futbol severlerin de yoğun ilgi gösterdiği sezon açılışı, kurban kesilerek yapıldı.
Açış konuşmasını, Kaynarcaspor Kulüp Başkanı Eşref Şeneroğlu yaptı. Şeneroğlu, Kaynarcaspor Tesisleri ve tribün inşaatının yapımında, kendilerine maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Pendik Belediye Başkanı’na teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü;
“Artık sahamız, çimlerle kaplandı. Bunda böyle kendi sahamızda maçlarımızı oynama imkanı yakaladık. Tesislerimiz son derece modern ve çağın gereğine uygun. 5 bin seyirci kapasiteli tribüne sahip bir kulüp olduk. Amatör takımlar için önemli sayılabilecek bir tesis konumuna gelmenin haklı gururunu, hep birlikte yaşamaktayız.”
Programda sırasıyla, milli eğitim müdürü, belediye başkanı ve kaymakam da birer konuşma yaptı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, konuşmasında, göreve geldiklerinden bu yana, gençlere çok önem verdiklerini belirterek, “Tabiki gençler denince, akla ilk gelen spor oluyor, bunların başında da futbol geliyor. Biz, tüm spor dallarına çok büyük destekler verdik, vermeye devam ediyoruz. Bunlardan birisi, bugün açılışını yaptığımız bu tesistir.” dedi. Şahin, gençler ve spor denince, anlatacak çok projelerinin olduğunu, ancak Pendikspor’un maçı ve kıyması gereken bir nikahtan dolayı bu anlatımı, başka bir zamana ertelediğini kaydetti.
Pazar günü, saat:14.00’da başlayan Kaynarcaspor-Sultanbeylespor maçının başlama vuruşunun ardından, 10 saniye sonra Kaynarcaspor”un golü geldi ve Kaynarcaspor, adeta maça 1-0 galip başladı.
Bu yıl nerdeyse tamamı yenilenen Kaynarcaspor’un 22 kişilik kadrosu şu futbolculardan oluştu;
Fuat Taşdemir (Orta saha oyuncusu. 12 yıldır Kaynarcsapor alt yapısında yetişti), Ercan Yucak (orta saha oyuncusu. 15 yıldır Kaynarcspor altyapısında), Ekrem Aydoğmuş (orta saha, 10 yıldır altyapıda yetişti), İskender Çavuş (Kaleci. 5 sezon önce Çavuşoğluspor Kulübü’nden transfer edildi), Yusuf Kaya (orta saha, 3 sezon önce Kurtköyspor Kulübü’nden transfer edildi), Selçuk Marangoz (orta saha oyuncusu altyapıdan yetişme), Fikri Başaran (Defans oyuncusu, geçen sezon Dolayoba Dumlupınarspor’dan transfer), Ali Şenol (Orta saha, bu sezon Pendikspor’dan transfer), Hakan Baştan (Forvet, bu sezon Trabzon Tütünspor’dan transfer), Alper Bilge (Forvet, bu sezon Pendikspor’dan transfer), Ceyhun Erceylan (Defens, bu sezon Pendikspor’dan transfer), Gürkan Yılmaz (Defans, bu sezon Kartalspor’dan transfer), Tolga Dabağoğlu (Forvet, bu sezon Leventspor’dan transfer), Erdi Işık (Defans, bu sezon Yeşilbağlarspor’dan transfer), Muhammet Çamlıbel (Forvet, altyapıdan yetişme), İsmail Buğday (Kaleci, altyapıdan yetişme), Okan Türedi (Defans, altyapıdan), Denizcan Karadeniz (orta saha, altyapıdan), Budak Yılmaz (Orat saha, altyapıdan), Yıldıray Yılmaz (Orta saha, altyapıdan), Fehim Buğday (Defan, altyapıdan) ve Selimhan Palabıyık (Forvet, altyapıdan)
Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Eşref Şeneroğlu, Mustafa Çimen, Selahattin Eraslan, Ali Usta, Birol Okay, Nurettin Küçükosman, İzzet Tozan, Bünyamin Dak, Ramazan Horoz, Yüksel Orak, Aydın Yaz ve Hasan Beşinci.






  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113