• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

Kaynarca?da %70 istiyor

Kaynarca?da %70 istiyor
Geçtiğimiz pazar günü saat 13.00?de düzenlenen bir törenle AK Parti Pendik Kaynarca seçim irtibat börosu açılışı yapıldı

Geçtiğimiz pazar günü saat 13.00’de düzenlenen bir törenle AK Parti Pendik Kaynarca seçim irtibat börosu açılışı yapıldı
Açılışa AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Bölge Milletvekili Nusret Bayraktar, AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Salih Kenan Şahin, Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya, ilçe başkanı Turgay Kılıç, SKM Başkanı Yusuf Şahin, mahalle başkan ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 Açılış konuşmasını ilçe başkanı Turgay Kılıç yaptı. Sırasıyla Erol Kaya, Salih Kenan Şahin, Nusret Bayraktar ve Aziz Babuşçu konuşurken, toplanan kalabalığa hitab eden Dr.Salih Kenan Şahin, siyasi, bürokrasi ve belediyecilik tecrübesi bulunduğunu belirtti. Son beş yılda İstanbul SSK Bölge Müdürlüğü yaptığı dönemi ve icraatlarını anlatan Şahin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bütçesine önemli kazanımlar sağladığını kaydetti. Şahin,” Kemal Kılıçtaroğlu’nun SSK Genel Müdürlüğü dönemi ile benim İstanbul Bölge Müdürlüğü dönemini karşılaştırmanız halinde kim daha fazla milletinin ve devletinin menfaatlerini korumuş çok açık bir şekilde görülecektir. Sağlık sorunlarının çüzümü noktasında da şahsım ile Kemal Kılıçtaroğlu arasındaki farkı göreceksiniz. Aramızdaki fark, mukayesi dahi yapılamayacak ölçüde büyüktür.”dedi.
 İl Başkanı Aziz Babuşçu, irtibat bürosu kurdele kesimi sırasında mikrofonu eline alarak partililere bir konuşma yaptı. Katılımcılardan %70 sözü almadan kurdele’yi kesmedi. Önceki dönemde %60 olan Kaynarca oylarının bu seçimde %70 olacağı sözünü gür bir sesle talep eden Babuşçu, aynı heyecan ve azimle kalabalıktan karşılık alınca, “Kaynarca seçim irtibat börosunun kapanışını yine hep birlikte yapacağız. Dediğim gibi ancak %70 sözü yerine getirilirse kapanışa bende geleceğim. Bu oran Kaynarca’da kolaylıkla ulaşabileceğimiz bir rakamdır. Sizlerin sadece hükümütimizin ve belediyelerimizin yaptıklarını vatandaşımıza anlatmanız yeterli olacaktır.Sözünüzü tutacağınızı biliyorum.”dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113