• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 24 °C

Kaya gibi liste

Kaya gibi liste
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, başmüşaviri eski Pendik Belediye Başkanı Erol KAYA?yı, 4. sıradan aday gösterdi. Erol Kaya, temayülde birinci olmuştu. Diğer tanıdık isim İdris Güllüce ise, listenin üçüncü sırasında yer buldu.


SÜRPRİZ İSİM YOK
Günlerdir, büyük bir merakla ve heyecanla beklenen milletvekili aday listeleri açıklandı. Siyasi partiler, her zaman olduğu gibi, çok fazla sürprize yer vermeyerek, beklenen isimleri aday gösterdi.
KAYA’NIN SEÇİLMESİ GARANTİ
Başbakanlık Başmüşaviri Erol Kaya’nın ismini, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Listesi’nin 4. sırasında gören Pendikliler, oldukça sevindiler. Kaya’nın, Pendik Belediyesi’ndeki ve başbakanlıktaki icraatlarının, Başbakan Erdoğan’ın tercihinde etkili olduğu söyleniyor.
GÜLLÜCE, SÜRPRİZ YAPTI
Erol Kaya gibi milletvekilliği garanti olan bir diğer isim de, eski Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili İdris Güllüce. Güllüce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bakanı Egemen Bağış’tan sonra gelen isim oldu listede.
ESKİ BAŞKANLARDIŞARIDA KALDI
Eski belediye başkanlarından Arif Dağlar, Mehmet Demirci ve Abdullah Bayram, aday gösterilmedi. Pendik’te esnaflık yapan eski Tuzla Belediye Başkanı yardımcılarından Derviş Yücel de, 24. sıradan milletvekili adayı oldu.
BİR TEK HASAN BASRİ ÖZBEK
Ana muhalefet partisi CHP’de, eski milletvekili Ali Kemal Kumkumoğlu, listede yer bulamadı. CHP Pendik eski ilçe başkanlarından Hasan Basri Özbek, 14. sıradan aday olmayı başardı. Eski Tuzla İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla, 16. sıradan aday gösterildi.
GÜZELSOYBAŞARILI
MHP, İstanbul 1. Bölgeden Durmuş Ali Torlak’ı üçüncü sıradan, Av. Zeycan Güzelsoy’u 23. sıradan ve eski Kartal ilçe başkanlarından Şenol Yondemir’i ise 24. sıradan aday gösterdi.
SAADET’TEN ÜÇ İSİM
Saadet Partisi’nde, 3 Pendikli isim listelerde yer bulmayı başardı. Mehmet Ali Özgür 24, Mahmut Kılıç 26 ve Ahmet Kadıoğlu 27. sıradan aday gösterilen isim oldular.
İKİ İSİM DE HAS PARTİ’DEN
Has Parti’de iki tanıdık isim var. Pendik ilçe yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Mutlu 24., İsmail Kansu 27. sıradan aday gösterilen isimler oldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113