• BIST 11007.37
  • Altın 5743.85
  • Dolar 42.5228
  • Euro 49.5529
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Kavakpınarspor şampiyon

Kavakpınarspor şampiyon
Şampiyonluğu belirleyecek ilk karşılaşmayı 7-1 gibi farklı skorla kazanarak, ikinci karşılaşma için büyük bir avantaj elden eden İstanbul 2. Amatör Küme 13 .Grup?ta mücadele eden Kavakpınarspor, Selamsızspor karşısındaki ikinci maçını da yine farklı bir


Karşılaşma boyunca üstün bir oyun sergileyen Kavakpınarspor, ilk yarıyı4-0 önde kapattı.
İkinci yarının başında hareketlenen Selamsızspor, 1 gol atarak farkı üçe indirdi. Daha sonra maça ağırlığını koyan mavi beyazlılar,  ard, arda attığı 4 golle, Karşılaşmayı 8-1’lik gibi yine rekor bir farkla kazanan Kavakpınarspor, büyük bir başarıya imza atarak, grup şampiyonluğunu elde etti.
İki yıllık yeni bir kulüp olan Kavakpınarspor’un, henüz çiçeği burnunda başkanıyla, altyapısı, sahası ve antraman yapacağı bir tesisi olmamasına rağmen, böyle bir başarıya imza atması, Pendik futbol kamuoyu tarafından takdirle karşılandı.
Pendik kamuoyunun yakinen tanıdığı ve Kavakpınarspor camiasının, duyduğu sevgi nedeniyle, ‘ağabey başkan’ diye nitelendirdiği kulüp başkanı Şenel Korkmaz, Yılmaz Tunç ve Hayrullah Hasdemir’in yönetiminde, 3 dönem AK Parti Pendik İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Korkmaz mahallenin sevilen esnaflarından.
Kavakpınarspor camiasının, ‘ağabey, başkan olarak bize destek ol’ önerisi üzerine, ‘hayır’ diyemediği için bu görevi devraldığını ve kısıtlı imkanlarla çok iyi takım kurarak, ikinci yılında şampiyon olduklarını söyleyen KORKMAZ, “Kavakpınarspor’a, altyapı, antraman sahası vs. gibi imkanlar sağlanırsa, emin olun, ilerde kendinden sıkça söz ettirecek bir takım oluşturabiliriz. Bu konuda iddialıyız. Elde edilen bu başarıda başta futbolcular ve teknik heyet olmak üzere, emeği geçen yönetim kurulu üyelerime ve seyircimize teşekkür ederim.”dedi.
Kaynarcaspor Stadı’nda oynanan şampiyonluk maçına, Kavakpınar taraftarı adeta akın etti. Kulüp başkanı, idareciler, teknik heyet ve sporcular, karşılaşma sonrası, şampiyonluk anısına bu hatıra fotoğrafını çektirdiler.
Ağabey başkan diye hitap ettikleri Şenel Korkmaz, mutlu sona ulaşmanın haklı gururunu yaşıyor.
Kavakpınarspor Kulübü Teknik Direktörü
Murat  Büyüköner,  şampiyonlukta, büyük pay sahibi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Kasım İndirimlerinde Şikayet Rekoru: 40 Bini Aştı!02 Aralık 2025 Salı 14:00
  • PESİAD'tan inşaat sektörü buluşması!27 Kasım 2025 Perşembe 17:00
  • Katoliklerin ruhani lideri Papa yarın Türkiye'de26 Kasım 2025 Çarşamba 12:36
  • Sıcaklıklar daha da artıyor!20 Kasım 2025 Perşembe 11:17
  • Pendikli o isme önemli görev!17 Kasım 2025 Pazartesi 11:43
  • Bodrum Cruise Port, 2025 Sezonunda 276 Bin Yolcu Ağırladı14 Kasım 2025 Cuma 11:34
  • “Afet Yönetimine Genç Bakış Zirvesi”13 Kasım 2025 Perşembe 11:58
  • 15 bin lira hesaplara yatmaya başladı11 Kasım 2025 Salı 15:14
  • PESİAD 20 yaşında!11 Kasım 2025 Salı 14:35
  • YILIN EN İYİ 50 GİRİŞİMİ BELLİ OLDU10 Kasım 2025 Pazartesi 10:37
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113