• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Kartal TDH MUHTARLARLA BULUŞTU

Kartal TDH MUHTARLARLA BULUŞTU
Kartal?da bir restauranta tertiplenen muhtarlarla kahvaltı programına, TDH Genel Sekreteri Hasan Aydın, genel başkan yardımcısı Ümit Özerol, il başkan yardımcısı Barış Özerol, Kartal ilçe başkanı Ali Kaya ve ilçe teşkilatlanma başkanı Şahin Kaya ile Kart


VATANDAŞLARIMIZIN TEVECCÜHÜ BEKLENTİLERİMİZİN DE ÜZERİNDE
Evsahibi sıfatıyla toplantının açılış konuşmasını yapan Türkiye Değişim Hareketi Kartal İlçe Başkanı Ali Kaya, öncelikle toplantıya iştirak eden tüm misafirlere, katılımlarından dolayı teşekkür etti. Kaya konuşmasında, “Toplumumuzun tüm kesimlerini, ayrımcılık yapmaksızın kucaklayan oluşumumuza ilçemizde, tahminlerimizin de üzerinde büyük bir ilgi ve teveccüh var. Vatandaşlarımızın bu büyük teveccühü ile TDH Kartal’da hızla güçleniyor.” ifadesinde bulundu.

TDH OLARAK SORUNLARINIZIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ALTYAPI HAZIRLIYORUZ
Genel sekreteri Hasan Aydın ise yaptığı konuşmada, TDH olarak muhtarlık makamının önemini ve değerini, aynı zamanda muhtarların içinde bulunduğu sıkıntıları çok iyi bildiklerini ifade ederek, “Halkımızla, her zaman ve her ortamda bir arada olan ve mahallelerdeki sorunları en iyi bilen muhtarlarımızın sıkıntılarını TBMM’de çözüme kavuşturmak, bugünkü mevcut siyasi yapıda mümkün değildir. Bunun için TDH olarak biz, muhtarlırımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak için yeni bir altyapı hazırlıyoruz. Uygulamaya koyacağımız projelerimizle muhtarlarımızın sorunlarını en aza indirgeyeceğiz. TDH, hiç bir ayrım gözetmeksizin toplumumuzun tüm katmanlarını kucaklayan bir oluşumdur ve bu anlayışla ilk seçimlerde iktidarı hedeflemektedir.” şeklinde konuştu.

MUHTARLARIMIZI, YEREL YÖNETİMLERİN ORTAĞI YAPACAĞIZ
Daha sonra söz alarak, “TDH, değişimi muhtarlarla yapacaktır.” sözleriyle konuşmasına başlayan genel başkan yardımcısı Ümit Özerol ise, “Muhtarlarımızı, yerel yönetimlerin önemli bir parçası olarak görüyoruz. Bu nedenle bizim iktidarımızda muhtarlarımız, karar verme noktasında yerel yönetimlerin ortağı olacak.” dedi.
VATAN KURTARAN ŞABAN’LAR, MUHTARLIK YASASINI BEKLİYOR
Toplantıda mahalle muhtarları adına söz alan ve kendilerini ‘vatan kurtaran Şaban’lar’ olarak nitelendiren Kartal Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ceylan, muhtarlık makamının önemini ve sıkıntılarını dile getirdikten sonra, “Bizlerin sorunları, ancak muhtarlar yasasının çıkması ve beklediğimiz yasal düzenlemelerin yapılmasıyla çözülebilir. Bunun için muhtarlar yasasının, bir an evvel çıkarılmasını istiyoruz.” ifadesinde bulundu.
Diğer bazı mahalle muhtarlarının da söz aldığı toplantı, TDH yetkililerine teşekkür ve iyi dilek temennileriyle son buldu.














  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113