• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Kartal AK Parti'den "Vefa" İftarı

Kartal AK Parti'den "Vefa" İftarı
AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen Vefa İftarında, kuruluşundan bu güne kadar hizmet eden tüm partililer bir araya geldiler. 

YOĞUN KATILIMLA YAPILAN AK PARTİ VEFA İFTARINA ÇOCUKLAR RENK KATTI..
Soğanlık Ulu Camii konferans salonunda düzenlenen iftar programı, yoğun bir katılımla gerçekleşti. AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı bünyesinde, geçen 21 sene içerisinde, ilçe başkanından mahalle yönetimlerine kadar her kademede görev alan teşkilat mensupları bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. 

ebubekir-konusma.jpg

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek; "Bu günümüzü şenlendiren, kuruluşundan bugüne kadar hizmetleri olan dava kardeşlerime teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki sizlerle dava arkadaşıyız ve iyi ki hep birlikte büyük Türkiye davasının müntesipleriyiz. Bu vesile ile, kuruluşundan bugüne kadar partimize hizmet etmiş ve ebediyete uğurladığımız, Kurucu İlçe Başkanımız Hasan Altuntaş ve Belediye Başkanımız Arif Dağlar abiler başta olmak üzere, tüm dava kardeşlerimize rahmet diliyorum," dedi. 

AK Parti'nin dünyanın en büyük siyasi organizasyonu olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Taşyürek, böyle bir organizasyonun içinde bulunarak Türkiye'ye hizmet şansına erişmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek; "Biz bu günlere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti kadrolarının vesayet odaklarıyla verdiği mücadeleyle ve bu odakları birer birer yıkmasıyla geldik. Seçimlerde alınan büyük başarıların yanı sıra, 15 Temmuz gibi alçak şer odaklarının karşılarında aslanlar gibi durduk," diye konuştu. 

icir-n-toplu.jpg
İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek sözlerini; "AK Partililer, bugün resmi bir görevi olmasa dahi, bulundukları her ortamda davaları için, Allah rızası için ellerinden geleni yapıyorlar, yapmaya devam edecekler. Bu manada sizleri, Büyük Türkiye davalılarını bir kez daha yürekten tebrik ediyorum. 
Tüm AK Parti teşkilatları gibi biz de Kartal Teşkilatı olarak, bu mübarek Ramazan ayının her gündüzünü ve her gecesini milletimizle geçirme gayretinde olduk. Camilerimizde, camilerin çay ocaklarında, iftar ve sahurlarda insanlarımız ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşarak, onlarla hemdem olduk, davamızı, derdimizi anlattık. Allah'a şükürler olsun gördük ki, mevcut sorunların çözümü noktasında milletimiz yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti kadrolarına güvenmeye devam ediyor. 
Biliyorsunuz birileri, Cumhurbaşkanı mı olsam, Belediye Başkanı olarak mı kalsam diye kariyer planlamaları yapmakla meşgul. Bu zihniyette olanların milletimiz gönlünde asla yeri yoktur ve zamanı geldiğinde tarihin çöp sepetine atılacaklardır. Bizler, binbeşyüz liralık tişört giyip bin liralık faturasını ödememe şovu yapan plastik ve karikatür siyasetçilere inat, milletimizle olmaya, milletimizin derdiyle dertlenmeye ve Türkiye'nin aydınlık istikbaline beraber yürümeye devam edeceğiz. 
23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle, bugün burada ağırladığımız ve melek duruşlarıyla iftarımızı şenlendiren çocuklarımızın da bayramını tebrik ediyor, katılımlarınızdan dolayı hepinize tekrar teşekkür ediyorum."
diyerek tamamladı.

icin-erol-002.jpg
Kartal'dan sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Güller Yıldız'ın da selamlama konuşmasından sonra kürsüye gelen, AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, yanına çocukları da alarak; "Bugün çocukların günü. Onun için sizleri çocuklarla birlikte selamlıyorum. Bugün burada bir kez daha ortaya koyduğunuz bu birlik ve beraberliğiniz için hepinize çok teşekkür ediyor, sizlere Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletiyorum. Bu mübarek zamanların  hürmetine, Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın ve milletimize ve devletimize güzel hizmetlere vesile kılsın," dedi.
Program, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle salonu dolduran çocuklara hediye dağıtılmasıyla son buldu.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113