• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

Kardelen İzci, miniklerinden örnek davranış

Kardelen İzci, miniklerinden örnek davranış
Pendik İsa Yusuf Alptekin İlköğretim Okulu İzcilik Kulübü öğrencileri, organize ettikleri ?Kardeş okul projesi? kapsamında, belirlenen Bingöl İli Merkez Sarıçiçek Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine kendi imkanlarıyla hazırlamış oldukları altı büyük hed


Kardelen İzci Öbeği Lideri, okul öğretmenlerinden Afife Derya Korkmaz, yapmış oldukları bu faaliyetin iki okul arasında gönül köprüleri kurma adına önemli bir çalışma olduğunu söyledi. Korkmaz, “Bu çalışmaya katılan başta izci öğrencilerimiz olmak üzere, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim.” dedi.
Sosyal kulüplerden sorumlu müdür yardımcısı İsmail Akçay, okul öğrencilerimizin yapmış oldukları bu çalışmaların, Türkiye’nin doğusu ile batısı arasında sosyal ve kültürel açıdan birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekişmesi amacıyla çok önemli olduğunu belirterek, çalışmaya katkısı bulunan tüm okul öğretmen, öğrenci ve velilere şükranlarını sundu. Akçay, topluma hizmet çalışmalarına bundan böyle de okul yönetimi olarak daha çok yer vereceklerini kaydederek, öğrenciler tarafından hazırlanan kırtasiye, giyim, kitap ve çeşitli oyuncak türlerinden hazırlanan kolilerin söz konusu bölgeye gönderilmek üzere korgoya teslim ettiklerini söyledi.
BİR KATKI DA BİZDEN OLSUN
Sürat Korgo Pendik Şubesi, hediye paketlerini ücretsiz olarak en kısa zamanda verilen adrese teslim edeceklerinin sözünü vererek, minik öğrencilere yakışır mini bir törenle okul bahçesinden kolileri teslim alarak, öğrencilerimizin çalışma azmini kamçılamış oldular, diye ifade eden, müdür yardımcısı İsmail Akçay, Sürat Kargo’ya gösterdikleri bu hassasiyetten ötürü teşekkür etti.
İsa Yusuf Alptekin İlköğretim Okulu sosyal kulüplerden sorumlu müdür yardımcısı İsmail Akçay, izci lideri öğretmen Derya Korkmaz, büyük hediye paketlerini korgo görevlilerine birlikte teslim ettiler.
Okul bahçesinde düzenlenen mini törende izci öğrenci gurubu, okul yöneticileri ve öğretmenlerle birlikte bu hatıra fotoğrafını çektirdiler.






  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113