• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

Kabine çıkarma yaptı

Kabine çıkarma yaptı
Pendik, geçtiğimiz cuma günü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve 5 bakanı ağırladı. Erdoğan, Türkiye?nin en büyük eğitim ve araştırma hastanesini hizmete açtı. Devlet Bakanı Egemen Bağış ise, bir gününü Pendik?e ayırdı. SKM?yi hizmete açtı, esnaf ziyareti


Seçimler yaklaşırken, siyasi partiler de çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Özellikle iktidar partisi, avantajını en iyi şekilde kullanmak için gayret gösteriyor.
Büyük projeler, bir bir hizmete alınırken, adeta güç gösterisi yapılıyor. Geçtiğimiz cuma günü Başbakan Erdoğan, 5 bakanıyla birlikte Pendik’teydi.
Pendik, geçtiğimiz cuma günü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırladı. Başbakan, ilk olarak, The Green Park Otel’deki, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin kongresine katıldı.
İş adamları, Erdoğan’a, yoğun bir destek verdi. Başbakan sahneye anons edilince, 2 binden fazla sanayici ve iş adamı ayağa kalkarak, dakikalarca alkışladı. Bu sevgi gösterisi, Başbakan’a önemli bir moral oldu.
SSK’YI KILIÇDAROĞLU BATIRDI
Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, muhalefete yüklenerek, ana muhalefet partisi liderinin SSK Genel Müdürü’yken, kuruma verdiği zararı anlattı. Kılıçdaroğlu, genel müdür olana kadar SSK’nın, kar eden bir kurum olduğunu kaydeden Erdoğan, CHP liderinin genel müdürlüğe atanmasından sonra kurumun zarar etmeye başladığını, zararın da, her yıl artarak devam ettiğini kaydetti.
CUMA NAMAZI’NI KILDI
Buradaki programdan sonra Çamçeşme Merkez Camii’nde, cuma namazı kılan Erdoğan’a, çıkışta, vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Başbakan’ın elini sıkabilmek için yarışan vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Erdoğan, programda olmamasına rağmen, inşaat halindeki bir binanın balkonuna çıkarak, halka hitap etti.
Erdoğan, son olarak, Fevziçakmak Mahallesi’ndeki Türkiye’nin en büyük eğitim ve araştırma hastanesinin resmi açılışını gerçekleştirdi.
Başbakan’ın Pendik programına, Sağlık Bakanı Recep AKDAĞ, Enerji Bakanı Taner YILDIZ, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat ERGÜN, Dış Ticaret Bakanı Zafer ÇAĞLAYAN ve AB’den sorumlu Devlet Bakanı Egemen BAĞIŞ da eşlik etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113