• BIST 10045.74
  • Altın 2389.508
  • Dolar 32.4518
  • Euro 34.631
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

Jesus gidiyor.. İşte yerine gelecek yeni teknik adam!

Jesus gidiyor.. İşte yerine gelecek yeni teknik adam!
Spor Toto Süper Lig'de sezona istediği gibi bir türlü başlayamayan ve lig şampiyonluğunu ezeli rakibi olan Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de flaş gelişmeler meydana geliyor.

Yönetim, 2022 2023 sezonunun başarısızlığını Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'a kesti. Jesus ise Fenerbahçe'ye veda etti. Yerine gelecek isim belli oldu.
Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda birçok basit maçı ve derbi maçlarında puan kötü futbol oynatılıp, yanlış oyuncu değişikliği ve birçok sebebten ötürü yönetim, başarısızlığı  Portekizli deneyimli teknik direktör Jorge Jesus'a kesti. Sarı-lacivertlilerde gelecek sezon için transfer çalışmaları hız kazanmış durumda. Tüm bu gelişmeler devam ederken, Jesus Fenerbahçe'ye veda etti.

jesus-gidiyor.jpg
'BU ÜLKENİN ÇOK GÜZEL SAHALARI VAR'
Türkiye'nin finaller ülkesi olduğunu belirten Portekizli çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı: "Türkiye Kupası her taraftar ve kulüp için önemli. Bu ülkenin çok güzel sahaları, atmosferi ve zemini var finaller için. Umarım maç da bu futbol atmosferine uygun geçer.
JESUS DUYURDU
Jesus, kariyeriyle ilgili geçtiğimiz günlerde şu şekilde açıklamada bulunmuştu: "Geleceğimle ilgili kararı ben Başkanımıza söyledim, kendisi biliyor ama bunu burada konuşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum.' ifadelerinde bulundu.
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇIKLANACAK
Sarı-lacivertlilerde Jorge Jesus bugün F.Bahçe'nin başında son maçına çıkıyor. 68 yaşındaki teknik adamın vedası sonrası takımın başına geçecek yeni teknik direktörün haftaya Mali Genel Kurul'da açıklanması bekleniyor.
SERGEN YALÇIN VE LÖW ADAY
Teknik adam için birçok isim geçiyor... Yerli olarak Sergen Yalçın'ın adı ön plana çıkarken, Almanya Milli Takımı sonrası kulüp çalıştırmayan Löw de sarı-lacivertli takımın radarına girdi.
Alman Milli Takımı'nın başında 198 karşılaşmaya çıkan 63 yaşındaki Alman teknik adam, 1 Dünya Kupası bir de Konfederasyon Kupası şampiyonluğu yaşadı. Kaynak:Trhaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113