• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

İttifak Holding MÜSİAD Fuarı?na Selva ve İmaş Makine?yle katılıyor

İttifak Holding MÜSİAD Fuarı?na Selva ve İmaş Makine?yle katılıyor


 İttifak, Türkiye’nin kendi markasıyla en büyük makarna ve irmik ihracatçısı Selva Gıda ve tüm dünyada anahtar teslim un, irmik ve mısır unu fabrikaları kuran şirketi İmaş Makine’yle 13. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nda yerini alıyor.
 
Anadolu’nun en büyük holdinglerinden İttifak, MÜSİAD tarafından iki yılda bir düzenlenen, bu yıl 7-10 Ekim tarihleri arasında 13’üncüsü gerçekleştirilecek MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nda yerini alıyor.
12. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nda “En İyi Stand” ödülünü alan İttifak, ihracat gücü yüksek iştirakleri olan Selva Gıda ve İmaş Makine’yi ön plana çıkartacakları fuara iddialı bir şekilde hazırlanıyor. İttifak ve iştirakleri, CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarda, ziyaretçilerini, 211 metrekarelik standıyla 1 no’lu Hall’de ağırlayacak.
Ülke ekonomisine katma değer sağlayarak ekonomik kalkınma ve sosyal gelişmeye destek olmak amacıyla 1988 yılında çokortaklı bir yapı olarak kurulan İttifak, inşaattan gıdaya, alışveriş merkezlerinden makineye, hayvancılıktan tarıma çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren 18 iştirakiyle, 5 bin kişiye doğrudan, yaklaşık 7 bin kişiye dolaylı istihdam yaratmış durumda.
 “Yüzde 100’ü halka açık” bir şirket olarak hisse senetleri İMKB’de işlem gören İttifak, istikrarlı büyümesi ve sürdürülebilir karlılığı, güçlü öz sermayesi, uluslararası deneyimi, entelektüel birikimi ve evrensel standartlarda ahlaki değerleri benimseyerek sağladığı başarılarıyla, ülke ekonomisine ve sosyal hayatına katkı sunmaya devam ediyor.
Ø Selva Gıda: Türkiye’nin kendi markasıyla en büyük makarna ve irmik ihracatçısı
1988 yılında İttifak’ın ilk iştiraki olarak kurulan ve faaliyetine un ve irmik üretimiyle başlayan Selva Gıda, yenilikçi ve öncü kimliğiyle öne çıkarken, sektöründe ilklerin temsilcisi ve en fazla ürün çeşidine sahip marka konumuna geldi.
Bağımsız bir araştırmaya göre Türkiye’nin en büyük 487’inci şirketi durumunda olan, “AB Kalite Ödülü” sahibi Selva, kendi alanında Anadolu’nun ikinci büyük markası olarak “En İyi Markalaşma Stratejisi” ödülüne de layık görüldü.
Türkiye’nin kendi markasıyla en büyük makarna ve irmik ihracatçısı olan Selva, uluslararası alanda, 5 kıtada 65’e yakın ülke distribütörlüğüyle dağıtım yapıyor. Selva, halen devam eden yeni yatırımlarıyla, 2011 yılında üretim kapasitesinde yüzde 75 oranında artış hedefliyor.
Ø İmaş Makine: 41 ülkeye ihracat, son bölge Kuzey Amerika
1989 yılında kurulan ve değirmen sistemleri üretimiyle faaliyete başlayan İmaş Makine, 1991 yılında üretim bandına şeritli testere tezgahlarını ekledi. Sektörünün en yüksek üretim kapasitesine sahip şirketi İmaş, ileri teknolojisinin de desteğiyle uluslararası arenada büyük çaplı projelere imza atıyor. Son olarak Kuzey Amerika pazarına da giren ve anahtar teslim değirmen sistemleri kurduğu ülke sayısını 41’e çıkaran İmaş, Milleral ve Cuteral ile sektörünün iki önemli markasının da sahibi.
TSE EN ISO 9001:2000, TSEK ve CE kalite standartlarında üretim yapan, uzman teknik kadrosu ve deneyimli çalışanlarıyla global ölçekte rekabet eden bir firma olan İmaş, Orta Asya’dan Orta Doğu’ya, Afrika ülkelerinden Türk Cumhuriyetleri’ne, Milleral ve Cuteral markalarıyla kendi teknolojisini taşıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113