• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

İtalyanlar açıkladı! Sarılacivertlilerden dev transfer hamlesi

İtalyanlar açıkladı! Sarılacivertlilerden dev transfer hamlesi
Sarı Lacivertlilerde yeni teknik direktör konusunda da sıcak gelişmeler yaşanırken transfer hareketliliği başladı. İtalyan basını Fenerbahçe'nin peşinde olduğu oyuncuyu duyurdu.

F.BAHÇE'NİN TRANSFER HEDEFİNİ İTALYANLAR DUYURDU 
Fenerbahçe'de dev transfer operasyonu resmen başladı. Sarı Lacivertli kulübün başkanı Ali Koç geçtiğimiz gün yaptığı basın toplantısında fırsat transferleri kolladıklarını ve sol bek, sağ bek, stoper, 2 forvet ve gerektiği takdirde orta saha transferi yapabileceklerinin sinyalini vermişti. İtalyan basını Fenerbahçe'nin peşinde odluğu yıldız ismi duyurdu. İşte detaylar...

ALİ KOÇ HER ŞEYİ AÇIKLADI 
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz gün 3.5 saat süren tarihi bir basın toplantısı gerçekleştirmiş ve birçok konuda merak edilenleri cevaplamıştı. Ali Koç, Emre Belözoğlu'ndan yeni teknik direktöre ve transferlere kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

BELÖZOĞLU İLE YOLLAR AYRILDI 
Emre Belözoğlu ile yola devam etmeyeceklerini açıklayan başkan Ali Koç, Belözoğlu'nun gelecekete Türkiye'nin en büyük hocalarından biri olacağını ve yeniden Fenerbahçe'nin başına geçeceğini ifade ederek Emre Belözoğlu ile yolların ayrıldığını duyurmuştu.

PORTEKİZ VEYA ALMAN HOCA İSTEĞİ 
Ali Koç, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün yabancı olacağını vurgulamış ve Almanya veya Portekiz ekolünden bir hoca ile anlaşmak istediklerini ifade etmişti.

GÜNDEME GELEN İLK İSİM NUNO SANTO 
Bu yönde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör olarak gündeme gelen isimlerin başında Nuno Espirito Santo geliyor. Daha önce Valencia ve Porto tecrübesi bulunan çalıştırıcı son olarak Premier League ekiplerinden Wolverhampton’u çalıştırdı.

EVERTON DA İSTİYOR 
Kısa süre önce İngiliz ekibi ile yolları ayıran 47 yaşındaki Santo dışında farklı Portekizli adaylar da listede yer alıyor. Santo ile Everton da yakından ilgileniyor.


TRANSFER AÇIKLAMASI 
Teknik direktör konusunda Santo'dan gelecek yanıtı bekleyen Fenerbahçe'de fırsat transferleri için çalışmalar erken başladı. Ali Koç, futbol takımının kadrosunun yeterli olduğunu ve bazı eklemelerle yeni sezona giriş yapacaklarını belirtmişti. İtalyan basını Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefini duyurdu...

İTALYA'DAN BORINI İDDİASI 
Tuttomercatoweb'de yer alan habere göre Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Fabio Borini'yi transfer etmek istiyor. Sarı Lacivertli kulübün Karagümrük'e Borini için teklif yapılacağı aktarıldı.


GÖRÜŞMELER BAŞLAYACAK 
Fatih Karagümrük ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Fabio Borini, Fenerbahçe'den gelen teklif karşısında kulübünden izin istedi. Fenerbahçe ile Karagümrük arasında transfer görüşmelerinin yakın zamanda başlayacağı iddia edildi.

TÜM DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ 
Fatih Karagümrük'ün devre arasında kadrosuna kattığı İtalyan golcü 20 karşılaşmada attığı 9 gol ve 2 asistle tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Fenerbahçe'de transfer hareketliliği tüm hızıyla devam ederken tek hedef Borini değil...


BIGLI DA LİSTEDE 
Sarı Lacivertliler, Fatih Karagümrük'ten Arjantinli orta saha Lucas Biglia'yı da renklerine bağlamak istiyor. Gustavo ve Sosa'nın maliyetleri sebebiyle yolların ayrılacağı iddia edilirken gündeme gelen isim Lucas Biglia oldu.

SÜLEYMAN HURMA DA DOĞRULAMIŞTI 
Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Biglia hakkında yaptığı transfer açıklamasında "Fenerbahçe ve Trabzonspor ile konuştuk ama çok istiyoruz, verir misin diye bir şey olmadı. Trabzonspor'da da sayın başkan ile görüştük, bir dönüşleri olacaktı, olmadı. Fenerbahçe de sordu." ifadelerini kullanmıştı.


KARAGÜMRÜK'TEN BİR TRANSFER DAHA! 
Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ten Biglia ve Borini dışında hedefinde olan bir diğer isim Senegalli kanat oyuncusu Alassane Ndao... Yunan basını Ndao'nun Süper Lig'in dev kulübünden teklif aldığını iddia etti. Sport24, Ndao'nun Süper Lig'in dev kulüplerinden resmi teklif aldığını ve bu yüzden Olympiakos'un transfer teklifini beklettiğini iddia etti. Ndao'nun adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılıyor...

VAN AANHOLT GİRİŞİMİ 
Fenerbahçe'de sol bek transferi de gündemde. Caner Erkin'i yedekleyecek tecrübeli bir isim arayan Sarı Lacivertliler, Galatasaray'ın da gündemine gelen Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt için girişimlere başladı.
NOVAK AYRILIRSA GÖRÜŞMELER HIZ KAZANACAK 
Crystal Palace ile biten sözleşmesini yenilemeyen ve boşa çıkan Hollandalı sol bek için tüm şartları zorlayan Fenerbahçe'de Filip Novak'ın takımdan ayrılması da gündemde. Patrick Van Aanholt transferi Novak'ın geleceğine bağlı. Çek futbolcu takımdan ayrılırsa Van Aanholt için görüşmeler hız kazanacak. Kaynak:Milliyet

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113