• BIST 10173.42
  • Altın 2448.97
  • Dolar 32.2743
  • Euro 34.9166
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

İstanbul'un en kalabalık sokak iftarı! Bakın kaç bin kişi katıldı..

İstanbul'un en kalabalık sokak iftarı! Bakın kaç bin kişi katıldı..
Aydınlı TOKİ Konutları’nda 6 bin kişilik sokak iftarında konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “TOKİ Konutları’nda muhteşem hizmetlere imza atıldı.

Bölgeyi yakından ilgilendiren projeler ile Aydınlı, İstanbul ve Anadolu yakasının yeni cazibe merkezlerinden olacak” dedi.
Tuzla Belediyesi, Aydınlı TOKİ Konutları’nda 6 bin kişilik sokak iftarı düzenledi. Pazar yerinde düzenlenen iftara Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Derya Bacacı, Aydınlı Mahalle Muhtarı Nevzat Özsoy ve bölge sakinleri katıldı. 

Dezavantajlarımıza Rağmen Avantajlarımızla Öne Çıkıyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, alanda önce iftar sofralarını gezdi, ardından halka hitap etti. Sosyal belediyeciliğe verdiği önemi ifade eden Başkan Yazıcı, “Size olan hizmet aşkımızla Tuzla’nın her yerinde iftar sofrası kurma gayretimizle kardeşliğimizi pekiştirmeye gayret ediyoruz. Tuzla’da Marina, Şelale Eğitim Parkı, Sosyal Tesisler, Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi, spor tesisleri, eğitim birimleri, kültür merkezleri yaptık ama sosyal ve kültürel belediyeliği ihmal etmedik. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi ve Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu ile birlikte kimsesizin kimi olmaya, sosyal açıdan dezavantajlı kesimlere yardım elini ulaştırmaya çalıştık. Sizden aldığımız güçle bu çalışmaları her zaman sürdürdük. İstanbul’un en ucundayız ama imkanlarımız doğrultusunda hiçbir eksiklik bırakmadan Tuzla’ya bütün hizmetleri getiriyoruz. İstanbul’un her zaman kendine yeten bir ilçesi olma gayretini sürdürüyoruz. Dezavantajlarımıza rağmen avantajlarıyla öne çıkan bir ilçe olmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz” dedi.   

TOKİ Konutları Bölgesinde Muhteşem Hizmetlere Atıldı
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bölgedeki yeni yatırımları ve müjdelerini de konuşmasında açıkladı. Bölgenin cazibe merkezi olma yolunda ilerlediğini belirten Başkan Yazıcı, “Yeni bağlantı yolu, İBB tarafından yapılacak Benim Köyüm İstanbul projesi, yeni okullar, yeni parklar, yeni spor alanları ve burada kuracağımız halı sahalarla Aydınlı TOKİ bölgesinde muhteşem hizmetlere imza atıldı. TOKİ Konutları’na yapacağımız Kültür Merkezi’nin ihalesini de hazırlıyoruz.
TOKİ, Aydınlı Konaşlı Mevkii’nde yeni bir proje hazırlıyor. 2 ay içinde askıya çıkacak. Bu proje ile İstanbul’umuzun ve Anadolu yakasının yeni cazibe merkezini Aydınlı’nın oluşturacağının müjdesini şimdiden vermek istiyorum. Bölge, başta hal projesi olmak üzere bölge istihdam ve cazibe merkezi oluyor” şeklinde konuştu. 

6-bin-kisilik-sokak-iftari-duzenledi-2017(5).jpg

6-bin-kisilik-sokak-iftari-duzenledi-2017(1).jpg

6-bin-kisilik-sokak-iftari-duzenledi-2017(2).jpg

6-bin-kisilik-sokak-iftari-duzenledi-2017(3).jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113