• BIST 10045.74
  • Altın 2383.337
  • Dolar 32.4134
  • Euro 34.5567
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

İstanbul'da 2 kuyumcu soygunu

İstanbul'da 2 kuyumcu soygunu
İstanbul'da haftanın ilk günü sabah saatlerinde iki kuyumcu soygunu meydana geldi. Silivri Çorlu yolu üzerinde kar maskeli hırsızlar bir araca silahlı saldırıda bulunarak araç içerisinde bulunan 10 kilo altını çalarak kayıplara karıştı.

Diğer bir soygun da Kağıthane'de meydana geldi.

Olay, sabah saat 8.30 sıralarında Silivri'de meydana geldi. İddiaya göre, Silivri- Çorlu yolu üzerinde seyir halindeki kuyumcu aracının önündeki araç bir anda durdu. Ardından araçtan inen maskeli ve silahlı  soyguncular kuyumcu aracına ateş etmeye başladı. Açılan ateş üzerine kuyumcu aracı da durunca soyguncular aracın camını kırarak altınları aldı. Yaklaşık 10 kilo altın çalan soyguncular yine kendi araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştı.

Kuyumcu aracında bulunan iki kişi hemen polis ve jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri olay yeri incelemesi yaptı. Kaçan şüpheliler için polis ve jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Öte yandan, kuyumcu aracındaki bir mağdurun jandarma ekiplerine yaşananları anlattığı ve üzgün olduğu görüldü.

BİR SOYGUN DA KAĞITHANE'DE YAŞANDI!

Kağıthane'de bir kuyumcuyu soymak isteyen şalvarlı ve kar maskeli 4 soyguncu kuyumcuyla çatıştı. Kuyumcuyu pompalı tüfekle elinden yaralayan soyguncular dükkandan hiç bir şey alamadan kaçtı, polis olayla ilgili inceleme başlattı.



Olay Kağıthane Örnektepe Etibank Caddesi'ndesi üzerindeki bir kuyumcuda meydana geldi. Sabah saat 10.00 sıralarında gerçekleşen olayda şalvarlı ve kar maskeli 4 şahıs ellerinde pompalı tüfekle kuyumcuya gelerek bir kuyumcuyu soymak istedi. Kuyumcuya pompalı tüfekle giren şahıslar, kuyumcuyu etkisiz hale getirmeye çalıştı. Kendi silahını çeken kuyumcu ile soyguncular arasında kısa süreli çatışma çıktı. Bu sırada kuyumcu Mahmut Güneş, elinden hafif şekilde yaralandı. Güneş'in yaralanmasının ardından soyguncular dükkandan hiç bir şey alamasan havaya ateş ederek ara sokaklara kaçtı. Ardından olay yerine polis ve olay yeri inceleme ekipleri geldi. Ekipler, dükkanı güvenlik şeridiyle çevirerek inceleme başlattı. Polis ekipleri kaçan 4 soyguncuyu bulmak için çalışma başlattı.



"MAHMUT'UN ELİ YARALI"

Olayın ardından kuyumcuya gelen bir vatandaş, "Silah sesiyle çıktık o ara kaçmışlar buradan aşağıya göremedik. kuyumcunun eli yaralı" ifadelerini kullandı.

"ONLAR SİLAHLA KARŞILIK VERDİ, ELİM YARALI DİYOR"

Soygun girişimini anlatan bir başka vatandaş, "O anda ne olduğunu anlayamadım, onlar silahla karşılık verdi, elim yaralı diyor. Silaha saldırmış, 4 kişiler" şeklinde konuştu.

Sabah

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113