• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1771
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

İstanbul kara teslim.. İBB Başkanı balıkçıda

İstanbul kara teslim.. İBB Başkanı balıkçıda
İstanbul'da yağan yoğun kar hem trafiği hem sosyal hayatı felç etti. Vatandaşlar CHP'li İBB yönetimine tepki gösterirken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir balık restoranında görüntülendiği iddia edildi.

BB yönetiminin tedbirsizliği pahalıya mal oldu. İstanbul'da araçlar yolda kaldı vatandaşlar saatlerce trafikte mahsur oldu. Tüm bunlar yaşanırken, Ulus Haber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Alçayır'ın iddiasına göre Ekrem İmamoğlu balık restoranında görüntülendi.

EKREM İMAMOĞLU BALIK RESTORANINDA GÖRÜNTÜLENDİ

CHP'li İstanbul yönetiminde olan İBB herhangi bir önlem almadığından ve kar küreme araçlarının işlev göstermemesi nedeniyle vatandaşlar trafikte mahsur kaldı. Vatandaşlar saatlerce aç ve susuz şekilde yolların açılmasını bekliyor.

Cengiz Alçayır'ın paylaştığı tweet vatandaşların büyük tepkisini çekti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer'de bir balıkçı restoranında görüntülendiği iddia edildi.

İMAMOĞLU'NUN MEKANI TERK ETME SEBEBİNİ AÇIKLADI

Ulus Haber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Alçayır, ''CHP'li belediyeci İmamoğlu'nun balıkçıdan sinirlenerek apar topar ayrılmasının sebebi; ayaktaki bey ile yanındaki bayanın görüntülerle ortaya çıkmasından kaynaklı! Çünkü; İddia o ki görüntülere yansıyan bu çift yabancı ve siyasi yönleri var! Sorum şu; Kim bunlar?'' ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ İSYAN ETTİ

Tüm yurtta kar yağışı etkisini sürdürürken birçok bölgede trafik durdu ve vatandaşlar yollarda kaldı. Yolda kalan bir vatandaş ise “Ekrem İmamoğlu balık keyfi yap” diye isyan etti.

İstanbul’da gün boyu etkili olan kar yağışı akşam saatlerinde etkisini artırdı. Mesai saati bitimi nedeniyle araçları ile evine gitmek isteyen vatandaşlar yolda kaldı. 3-4 saattir yollarda kalan vatandaşlardan biri ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, 'balık keyfi yap' diyerek isyan etti. Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıdan AKOM'a geçtiği iddia edildi.

Kaynak: Haber 7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113