• BIST 10045.74
  • Altın 2405.878
  • Dolar 32.4753
  • Euro 34.6738
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

İstanbul için kritik uyarı!

İstanbul için kritik uyarı!
Meteoroloji'den İstanbullulara son dakika hava durumu uyarısı geldi! Yeni haftanın başlaması ile birlikte yurttan tüm vatandaşların beklediği hava durumu için meteorolojiden uyarı geldi.

Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı gelmeye devam ediyor. Yeni haftanın hava durumu raporunun yayınlanması ile birlikte günlerdir tam olarak randıman oturtamayan havalar ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Özellikle dün de İstanbul'da genel olarak etkili olan sağanak yağış Temmuz başından beri sürüyor. Temmuz ayının başından beri hava sıcaklıkları artarak devam etmese de yer yer etkili olan sağanak yağışlar vatandaşları şaşırtmaya devam ediyordu.

"Yapılan son değerlendirmeler ve meteoroloji radar verilerine göre; önümüzdeki 1,5 saat süresince (14.00-15.30 TSİ) İstanbul'un Avrupa Yakası ve Boğaz çevresinde görülecek olan gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (15-30 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."
Meteoroloji yeni haftanın hava durumunu yayınladı. Özellikle dün İstanbul'da etkili olan sağanak yağıştan sonra yeni haftanın hava durumu da merak edilmeye başlandı. Temmuz ayında etkili olan sıcaklıklar etkisini göstermeye devam edecek. Bugün yurdun büyük bir bölümü sıcak havanın etkisi altında olacak. Orta ve Doğu Karadeniz'de ise sağanak yağış kendini gösterecek.
YURDU ETKİSİ ALTINA ALIYOR

Salı günü başlayacak olan sağanak yağışlar yurdu etkisi altına alacak. Özellikle Marmara ve Ege'de etkili olacak olan sağanak yağışlar cuma gününe kadar devam edecek. Hava sıcaklıkları ise düşmeyecek.

Kaynak:Sabah

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113