• BIST 10276.88
  • Altın 2389.553
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.8304
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

İsmail Kartal'dan Beşiktaş açıklaması

İsmail Kartal'dan Beşiktaş açıklaması
Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, "Derbilerin önceden favorisi yoktur. Sonuçları önceden kestirilemez" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Süper Lig 14. hafta maçında sahasında Sivasspor'u 4-1 mağlup etti. Galibiyet sonrası hafta sonu oynayacakları derbi karşılaşmasına değinen teknik direktör İsmail Kartal, "Derbilerin önceden favorisi yoktur. Sonuçları önceden kestirilemez" ifadelerini kullandı.
Trendyol Süper Lig 14. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe evinde Sivasspor'u 4-1 mağlup etti.


Galibiyetin ardından teknik direktör İsmail Kartal, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


İsmail Kartal'ın açıklamaları:
'Tempoyu artırdık'

"Planladığımız gibi gitti. Sivasspor'un oyun planını biliyorduk. Birinci bölgede bekleyerek, ikinci bölgede kazandıkları toplarla hızlı hücum yapan ve ligde bunu en iyi yapan takımlardan biri. Bugüne kadar oynadıkları maçların istatistiklerinden bunu tespit ettik. Hücum ederken savunmamıza çok dikkat ettik. İyi başladık, biraz düştük, ilk yarının sonu ikinci yarı başı tekrar tempo arttırdık, tekrar duraklama, sonra tempoyu artırdık. Kazanmamız gereken maçı, taraftarlarımızla beraber farklı galip gelerek 3 puan aldık. Yolumuza devam ediyoruz"
'Beşiktaş maçına hazırlanacağız'
"Hafta sonu oynayacağımız Beşiktaş maçına hazırlanacağız. Burada önemli olan şu, maçı kazandık 4-1. Bugün sakatlıktan dönen Ferdi, Fred gibi oyuncularımızın bu geçiş maçında, ön hazırlık maç diyelim, sakatlıktan sonraki ilk maçlarında güzel bir reaksiyon verdiler. Beşiktaş maçına kadar çok daha iyi olacaklardır. Kazandığımız için mutluyum"


'Oyunda düşüş yok'
"Bugün galibiyet için mutluyum. Oyunda düşüş yok. Baştan sona üstün oynadık. Neden mutlu olmayayım. Zaman zaman geri çekileceksiniz, zaman zaman topu rakibe vereceksiniz. Top Sivasspor'dayken kompakt bir şekilde topun karşısında kaldık. 2-1'den sonra 4-1 oldu, 5-1 veya 6-1 olabilirdi"


Djiku son durumu
"Alexander Djiku için gün gün bakıyoruz. Tarih vermem doğru olmaz. Takım antrenmanlarına başladı. Sağlık ekibimizle gün gün değerlendiriyoruz. Hafta sonuna kadar bakacağız"
Beşiktaş derbisi

"Derbilerin önceden favorisi yoktur. Sonuçları önceden kestirilemez" Kaynak:Haber7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113