• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

İSBOYDER?in başkanı Celal Demircan

İSBOYDER?in başkanı Celal Demircan
İstanbul Boyabatlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği?nin (İSBOYDER), geçtiğimiz pazar günü yapılan olağan genel kurulunda yeni başkan Celal Demircan oldu.

BÜYÜKKAYIKÇI ADAY OLMADI
     Başta Ankara Boyabatlılar Derneği önceki Başkanı Mustafa Başdoğan ve yönetimi olmak üzere çok sayıda ilçe ve köy derneğinin başkan ve yöneticileriyle birlikte, yine çok sayıda Boyabatlıların katılımıyla dernek merkezinde gerçekleşen genel kurulda, üç dönemdir İSBOYDER’in başkanlığını yürüten İsmail BüyükKayıkçı, aday olmadı. Kongrede tek liste ile yapılan seçim sonucu Celal Demircan’ın başkanlığını yaptığı liste yönetimi devraldı.
DERNEĞİMİZ PARMAKLA GÖSTERİLİYOR
     Raporların okunarak ibra edildiği kongrede bir konuşma yapan dernek başkanı İsmail BüyükKayıkçı,Görev süremiz içinde derneğimizi Boyabatlılara yakışan bir şekilde temsil ettik. Hiç bir konumda ve hiç bir yerde sizleri mahçup edecek bir oluşum içinde olmadık. PENDEF’in kuruculuğunu yaptık, Boyabatlılar Federasyonu’nun kurulması için çalışmalar başlattık. Yine bu dönemde yaptığımız büyük etkinlikler ve faaliyetlerle İstanbul içinde parmakla gösterilen 5 dernekten ilk üçü arasına girdik. Bu benim için büyük bir şereftir ve bu şerefi bugüne kadar büyük bir onurla taşıdım.” şeklinde konuştu.
ALDIĞIMIZ BOYABAT BAYRAĞINI DAHA DA YÜKSEĞE TAŞIYACAĞIZ
     Önceki dönemde dernek başkan yardımcılığı görevini yürüten ve yeni dönemde dernek başkanlığına seçilen Celal Demircan, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bu bir bayrak yarışıdır. Biz, Boyabatlılar’a hizmet için aldığımız bu bayrağı, daha da yukarıya taşıyacağımıza inanıyoruz. Sizlerin de inanmasını istiyor, gelecek dönemde bizleri var gücünüzle desteklemenizi bekliyoruz. Önceki dönemlerde başkan ve yönetici olarak derneğimizde görev almış ve katkı sunmuş tüm hemşerilerimize ve yöneticilerimize katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz.” dedi.

     İSBOYDER’in yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor;
     Dernek başkanı Celal Demircan, Yönetim kurulu asil üyeleri: Çetin Dibek, Muammer Özcan, Recep Göl, Turgay Kaçmaz, Şeref Özalp ve Oğuz Altan. Yedek üyeler: Adem Kırışgiloğlu, Ahmet Güldane, Harun Demircan, Ayhan Heybeci, İbrahim Akça, Abdullah Aslan ve Hasan Demirtaş. Denetleme kurulu asil: Muammer Köse, Eyüp Selim Demirel, Turgay Beyaz. Yedek: Hüseyin Özaslan, Şevket Demirtaş ve Adem Ertaş.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113