• BIST 11414.27
  • Altın 5962.176
  • Dolar 42.6955
  • Euro 50.15
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 6 °C

İŞBİR YATAK’TAN İHTİYAÇ SAHİBİ BÖLGELERE YARDIM ARACI

İŞBİR YATAK’TAN İHTİYAÇ SAHİBİ BÖLGELERE YARDIM ARACI
Türkiye, peş peşe çıkan orman yangınları ile savaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda, İşbir Yatak ihtiyaç duyulan tüm bölgelerdeki vatandaşlara yatak, yastık ve yorgan yardımı yapmak adına Kızılay ile birlikte harekete geçti.

Yangından etkilenen ve yatak ihtiyacı olan kişilerin ihtiyaçlarının karşılanması adına gönderilen yardım aracı, ilk olarak Antalya için yola çıktı. Yardımlar, Antalya Serik Kızılay Afet Koordinasyon Merkezi tarafından teslim alınarak ihtiyaç sahiplerine teslim edilecek.

YARDIMA İHTİYACI OLAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Yangın bölgesinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar için her türlü yardıma hazır olduklarını belirten İşbir Holding CEO’su Metin Gültepe, “Ülkemiz, peş peşe çıkan yangınlar ile çok zor bir dönemden geçiyor. Biz de marka olarak, yangından mağdur olan vatandaşlarımıza yatak, yastık ve yorgan ulaştırabilmek için harekete geçtik. Bu kapsamda, ilk olarak Antalya bölgesine yardım göndermek için Kızılay yetkilileri ile görüştük. Marka olarak, yaşanan olaylardan dolayı büyük bir üzüntü içerisindeyiz ve elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Ayrıca, bölgede 7 kişinin hayatını kaybetmesinden dolayı da büyük üzüntü duyuyoruz. Buradan, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Umuyorum bu felaket en kısa zamanda son bulacaktır” diye konuştu. 

1628164293-m-g-ltepe.jpg

TÜM MARKALARA ÖRNEK OLMAYI DİLİYORUZ

Gültepe, “İzmir ve Elazığ'daki depremlerde, sağlık çalışanlarımızın ve devletimizin yanında olduğumuz gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Şirket kültürümüz ve sosyal değerlerimiz gereği bu tür olaylar karşısında refleksimiz ve hassasiyetimiz oldukça yüksek. İşbir Yatak olarak, biz de ülkece başlatılan farkındalık hareketine kayıtsız kalamadık ve hızla planlamamızı yaptık. Bu kapsamda, yangın felaketini yaşayan bölge halkına elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Geçmişte olduğu gibi Türk Kızılay’ı ile yaptığımız sürekli işbirliği ile yangından etkilenen ve zor durumda olan vatandaşlarımız için içerisinde yüzlerce yatak, yastık ve yorgan bulunan yardım aracımız yola çıktı. Kızılay’ın yönlendirmeleri çerçevesinde elimizden gelen tüm desteği bölgeye ve ihtiyaç duyulan diğer bölgelere vermeye devam edeceğiz. Bağış hareketimizle diğer markalara da örnek olmayı diliyor ve bu iyilik hareketini hep birlikte büyütmeyi arzu ediyoruz” dedi.

1628164320-3.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Pendik'te Engelliler Günü'ne Özel Maç: Ahmet Cin de Sahada!04 Aralık 2025 Perşembe 14:14
  • Yenişehir Ampute Futbol Sahası Yenilendi03 Aralık 2025 Çarşamba 14:10
  • 22 Okula Basketbol ve Voleybol Sahası03 Aralık 2025 Çarşamba 14:03
  • PENDİK'E YENİ KÜTÜPHANE03 Aralık 2025 Çarşamba 12:54
  • Tarihin En Güçlü Rolls-Royce’u Türkiye'de!03 Aralık 2025 Çarşamba 12:00
  • Şanlıurfa’da Elektrik Direkleri Hırsızların Hedefi Oldu03 Aralık 2025 Çarşamba 11:51
  • Kasım İndirimlerinde Şikayet Rekoru: 40 Bini Aştı!02 Aralık 2025 Salı 14:00
  • PESİAD'tan inşaat sektörü buluşması!27 Kasım 2025 Perşembe 17:00
  • Katoliklerin ruhani lideri Papa yarın Türkiye'de26 Kasım 2025 Çarşamba 12:36
  • Sıcaklıklar daha da artıyor!20 Kasım 2025 Perşembe 11:17
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113