• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

İsak Dağcı, ?Hizmet için sevgi yeter?

İsak Dağcı, ?Hizmet için sevgi yeter?
Yeni bir ufukla Tuzla?da çığır açmayı hedefleyen eğitimci bilim uzmanı MHP Tuzla belediye başkan adayı İsak DAĞCI, her işin başında sevgi yattığını kaydederek, ?Amaç vatandaşa hizmetse, tüm engelleri aşmak için sevgi yeter. Biz, içimizdeki hizmet aşkı ve

TUZLA SORUNSUZ
BİR KENT OLACAK
n “Hizmet elimizi uzattığmız Tuzlalı vatandaşlarımız, bu göreve bizleri layık görür de belediye başkanlığını kazandığımız takdirde Tuzla, mahrumiyet bölgesi olmaktan kurtulacaktır.” diyen belediye başkan adayı İsak DAĞCI, geliştirdikleri projelerle imardan ulaşıma, sağlıktan eğitime, istihdamdan ve sosyal konulara kadar Tuzla’da tüm sorunları bir bir çözüme kavuşturacaklarını vurguladı.
Tuzla’da kangren olan imar sorununun 30 Ağustos’a kadar tüm mülk sahiplerine tapuları dağıtılarak çözüleceğini, her mahalleye bir sağlık ocağı ve ilçeye bir kadın sığınma evi ile bir de öğretmen evi yapacaklarını kaydeden Dağcı, özellikle Şifa ve Mimar Sinan mahallelerinde yaşanan ulaşım sorunu ile İçmeler Köprüsü’ndeki trafik çilesini en kısa zamanda ortadan kaldıracak projelerinin hazır olduğunu belirtti.
İlçede sosyal donatıların sayısını ve verimliliğini de artırma yönünde projelerinin de bulunduğunu vurgulayan bilim uzmanı İsak Dağcı, 100 noktaya, 100 bin fidanla Tuzla’yı yeşile doymuş bir kent yapacaklarını söyledi.
Bölgede ivedilikle çözüm bekleyen konuların başında gelen iş istihdamı konusunda da belediye olarak üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getireceklerin belirten MHP’li belediye başkan adayı Dağcı, belediye bünyesindeki kurumlar başta olmak üzere tüm özel ve kamu kurumlarıyla işbirliği içine girerek ve istihdam konusunda Tuzlalı vatandaşlara öncelik tanıyarak, bu sorunun da üstesinden geleceklerini kaydetti.
TUZLAMIZI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
n İlçedeki sorunların tüm kesimlerle el ele verilerek çözülebileceğine inandıklarını kaydeden MHP’nin eğitimci bilim uzmanı Tuzla belediye başkan adayı İsak Dağcı, sivil toplum örgütleri ve mahalle muhtarlarının da dahil olacağı mahalle konseyleri kurarak, Tuzla’daki tüm kesimlerin katılımının sağlandığı ortak akılla Tuzla’yı yöneteceklerini söyledi.
PARTİZANLIK YAPMAYACAĞIZ                                                                                                                 n Yürüttüğü seçim çalışmalarına esnaf ve sivil toplum örgütleri ziyaretleriyle yoğun bir şekilde devam eden ve ulaştığı tüm kesimlerden büyük bir teveccüh gören eğitimci bilim uzmanı belediye başkan adayı Dağcı, seçim öncesi olduğu gibi seçimlerden sonra da tüm Tuzlalıları kucaklayacaklarını vurgulayarak, “Yüce Rabbimin takdiriyle belediye başkanı olduğumuzda, gönül kapılarımız da, makam odalarımızın kapıları da, vatandaşlarımıza sonuna kadar açık olacak. Kesinlikle ve kesinlikle bizim dönemimizde partizanlık yapılmayacak.” dedi.
TUZLALI HİZMET  GÖRECEK
n Mevcut yerel yönetimin Tuzla’da beklentileri karşılayamadığını, aksine var olan sorunları daha da büyüterek, Tuzla’yı mahrumiyet bölgesi haline getirdiğini kaydeden bilim uzmanı Dağcı, “Tuzlalı gerçek belediyecilik hizmetini bizimle görecek. Bizim hizmet anlayışımızın temelinde, insana, insan gibi değer vermek ve sevgi yatmaktadır. İnsan odaklı, hizmet anlayışımızla sosyal belediyeciliğin gereğini en iyi şekilde yerine getirerek, Tuzlalı vatandaşlarımızın yüzünün gülmesini sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113