• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

İsa Yusuf?a Beyaz Bayrak

İsa Yusuf?a Beyaz Bayrak
Pendik İsa Yusuf Alptekin İlköğretim Okulu,


Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın işbirliğiyle yürütülen “Temiz Okul, Sağlıklı Okul” projesi kapsamında yapılan değerlendirme sonucu, Pendik İsa Yusuf Alptekin İlköğretim Okulu, ‘Beyaz Bayrak’ ödülü aldı.   Proje kapsamında, okul içi ve çevresi, idari birim, öğretmenler odası, kütüphane, ısıtma durumu, spor ve tiyatro salonu, atölyeler, laboratuarlar, tuvaletler ve içme suları, göz önüne alınarak, 100 puan üzerinden bir değerlendirme yapıldı. İki bakanlığın yetkililerince denetlenen okula, yapılan değerlendirme sonucunda, 90 üzerinde puan aldığından sağlık ve temizliği simgeleyen ‘beyaz bayrak ve sertifika’ verildi.                                       

 ÖĞRENCİLERİMİZ DAHA DUYARLI VE SORUMLU HAREKET EDECEK
    Okul müdürü Bülent BERTAN, okullarının beyaz bayrak almaya hak kazanmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Öncelikle, bu kriterleri sürdürme ve daha da ileri götürmenin önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. Beyazlık, temizliğin, doğruluğun, dürüstlüğün ve saflığın sembolüdür. Bundan dolayı, bu başarının, öğrencilerimiz üzerinde de muhakkak kalıcı etkileri olacak ve daha duyarlı ve sorumlu hareket edeceklerdir.                                                                                            

BİLİM VE KÜLTÜR BAYRAĞI DA OKULUMUZDA DALGALANACAK
Okulumuzda, aynı zamanda bilim ve kültür bayrağı da, her zaman dalgalanacaktır. Amacımız, öğrencilerimizin bilgi ve görgü sahibi olmalarının yanı sıra, vatanını, milletini, annesini, babasını seven ve sayan bir nesil yetiştirmektir. Tüm bu sembollerin bayrakları, ancak kahramanlığın simgesi olan ay yıldızlı bayrağın dalgalanmasıyla bir anlam taşır. Beyaz bayrağın okulumuza asılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113