• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

İş ve eleman arayanların başvuracağı ilk adres, LİNKAY olsun

İş ve eleman arayanların başvuracağı ilk adres, LİNKAY olsun
İş veya eleman arıyorsanız, 2009 Temmuz?unda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu Özel İstihdam Bürosu Lisansı ile Pendik?te faaliyete geçen ve internet üzerinden, işverenlere eleman, işsizlere iş bulma hizmeti veren Pendik?in ilk v


İŞ VE ELEMAN ARIYANLAR KARİYER SİTESİ’NDE BULUŞUYOR
Türkiye’nin en köklü kurumsal firmalarından Elginkan Holding’e bağlı çeşitli firmalarda uzun yıllar bütçe ve finans yöneticiliği ile mali ve idari işler yöneticiliği görevlerinde bulunan Şevket Can, tarafından Pendik‘te kurulan LİNKAY insan kaynakları firması, Türkiye’nin 81 ilinde, iş arayanlar ile eleman arayan firmaları, on-line ortamda buluşturan, iş ve eleman bulma sitesi olan kurumsal ‘Kariyer Sitesi’ ile ücretsiz hizmet sunmaktadır.

FAALİYET ALANLARI
İnternet üzerinden, anlaşmalı olduğu firmalara eleman temin etme, işsizlere de iş bulma imkanı sağlayan LİNKAY, İnsan Kaynakları Danışmanlığı, (personel seçme ve yerleştirme hizmeti, performans yönetim sistemi kurulması, iş analizi ve görev tanımlaması, 4857 sayılı iş kanunu danışmanlığı), Yönetim Danışmanlığı, Eğitim Hizmetleri, İş ve Eleman Bulma Sitesi (İnsan Kaynakları Portalı  www.linkaycv.net) alanlarında faaliyet gösteriyor. Bu kapsamda LİNKAY’ın, insan kaynakları ve proje bazlı olarak başlattığı iş ve eleman bulma sitesi olarak iki nosyonu bulunmaktadır.

SANAYİ BÖLGESİ OLDUĞU İÇİN PENDİK
Faaliyet alanlarında hizmet veren firmaların ağırlıklı olarak, Avrupa Yakası ve Kadıköy civarında bulunduğunu kaydeden firmanın kurucusu Şevket Can, yönelttiğimiz ‘neden Pendik’ sorumuza, “İş ve eleman potansiyeli çok yüksek, tam bir sanayi bölgesi olduğu için Pendik.” yanıtı verdi.

İNSAN KAYNAKLARI, ŞİRKETLERİN VAZGEÇİLMEZ BİR PARÇASIDIR
Firma olarak yürüttükleri çalışmalar ve faaliyetleri konusunda da bilgi veren LİNKAY firma işletmecisi Şevket Can, “Hemen hemen bütün kuruluşların mali planları ve iş hayatına uyum sağlayabilecek stratejileri mevcuttur. Ancak, pek azının insan kaynakları için stratejik planları vardır. Başarılarının sağlanmasında, insan kaynaklarının önemini tam olarak kavrayan yöneticiler, insan kaynaklarını, şirketlerin vazgeçilmez bir parçası olarak görmektedirler. Bu olduğuyla sektörel çalışmalara başlayan firmamız, anlaşmalı olduğu firmalara belirli bir ücret karşılığında nitelikli eleman teminiyle personel istihdamı ve bu yönde değer katacak projeler üretip, en iyi hedef ve stratejileri geliştirerek, gerçek ihtiyaç ve beklentilere cevap verirken, diğer taraftan da kesinlikle ve kesinlikle hiç bir ücret talep etmeksizin, özgeçmişlerini/CV’lerini gönderen iş arayan işsizlere de, niteliklerine göre uygun iş imkanı sunmaktadır.” şeklinde konuştu.

İNTERNET ÜZERİNDEN İŞVERENE ELEMAN, İŞSİZE İŞ 
“Bu faaliyetimiz sonucu, işsizliğin çözümü noktasında edindiğimiz misyonu, biraz açmak gerekirse; iş arayan adaylar, işverenlerin yayınlamış olduğu iş ilanlarına başvuru yaparak, iş bulma şanslarını arttırmaktadırlar. İşverenlerimiz de, oluşturmuş olduğumuz iş ve eleman bulma sitesinin aynı formatında yer alan bazı iş ve eleman bulma sitelerinde bu hizmeti, ücret ödeyerek almaktadırlar.” diyen firma sahibi CAN, işverenler ve iş arayan adayların, insan kaynakları faaliyetlerine, www.linkay.com.tr internet sitesinden, ücretsiz iş ve eleman bulma sitesine ise, www.linlaycv.net sitesinden ulaşabileceklerini söyledi.

Batı Mah. Ihlamur Sok. Çadırcı İş Merkezi No: 20 Kat: 2 Daire: 71 Pendik adresinde faaliyet gösteren LİNKAY’a (0216) 354 10 22 nolu telefondan veya E-mail : info@linkay.com.tr, web: www.linkay.com.tr, iş ve eleman bulma sitesi Web:  www.linkaycv.net’ten ulaşabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113