• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

İnsanlık Ölmemiş!

İnsanlık Ölmemiş!
Beli ve bacakları kırık bir halde kaldırımın kenarında bulduğu kediyi, yaklaşık bin lira harcayarak hayata döndüren Seda Colay, çok mutlu.


Çalıştığı iş yerine gitmek için evinden çıktığında, ezilmiş ve arka bacakları kırık halde kaldırımın kenarında yatan bir kedinin, acı acı miyavlamasına dayanamayan  Pendikli Seda Colay, 1000 lira tutarındaki tedavi masraflarını karşılayıp, kediyi sağlığına kavuşturarak insanlığın ölmediğini gösterdi.

EN YAKIN VETERİNERE KOŞTU
Muhtemelen bir araç tarafından ezilmiş bir halde kaldırımın kenarında yatan kedinin, acı acı miyavlamasına dayanamayarak, kucakladığı gibi en yakın veterine hekimliğine koşan Seda Colay, burada yapılan tetkikler sonucu, kedinin arka bacak ve bel kemiği kısmında kırık bulunduğunu öğrendi.
1000 LİRALIK TEDAVİ MASRAFINI ÜSTLENDİ
Veteriner hekim tarafından yapılan inceleme neticesinde, kedinin hayatının kurtulması için mutlaka ameliyat yapılması gerektiği ve tedavi masraflarının 1000 lira tutarında olduğu Seda Colay’a bildirildi.

Bu gelişme üzerine Colay, büyük bir fedakarlık örneği göstererek, kaldırımda bulduğu sokak kedisi için bin liralık tedavi masraflarını üstlenerek, ameliyata “evet” dedi.

     Bu davranışıyla kaldırımda bulduğu sokak kedisinin hayatını kurtararak, ‘insanlık ölmemiş’ dedirten, bir hayırseverlik örneğine imza atan Seda Colay, sevenlerinin büyük takdirini topladı.

BAK BABAANNE BENİM DE BİR KEDİM VAR
İsmini Umut koyduğu sokak kedisini işyerinde besleyerek normal kontrollerini de yaptıran Seda Colay, tabii ki, beraber yaşadığı babaannesine bin lira gibi rakamlardan bahsetmeyerek, sadece 250 lira harcama yaptığını söyleyerek, olayı şimdilik geçiştirdi. Aksi halde ekonomik dar boğazda bulunan aile içinde, kedinin tedavisi için yapılan bin liralık bir harcamanın duyulması, ailede sıkıntı yaratabilirdi.

     “Bak babaanne benim de bir kedim var.” diyerek, eve getirdiği sokak kedisi UMUT’un yürümeye başlamasının, yapılan masrafları unutturduğunu söyleyen Seda Colay, “Bir kedi bile olsa, bu şekilde bir can kurtarmak için harcamış olduğum para, benim için en hayırlı paradır. dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113