• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

İnşa ettiği konutlar temel atmadan satılıyor

İnşa ettiği konutlar temel atmadan satılıyor
İnşaat müteahhitliğine henüz 4 yıl önce başlayan Pendik?li genç müteahhit Kazım Keleş?in yaptığı inşaatlar, daha hafriyat aşamasındayken tükeniyor.

     
İstanbul’da, 14 yaşından bu yana inşaatlarda çalışan Kazım Keleş (40), 16 yaşından sonra kalfalığa başladı. Keleş, kalfalığı döneminde oldukça önemli işler gerçekleştirdi. Fabrika binaları yaptı. Keleş’in en önemli referanslarından birisi, Atılım Kağıt-Zarf Fabrikası’nın inşaatı oldu. İnşaatını yaptığı fabrika binaları, oldukça beğenildi.

YATIRIMLAR PENDİK’E GETİRDİ
 Pendik’e, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yapılacağı söylentisi, Kazım Keleş’in, Başakşehir’den Pendik’e gelmesine vesile olur.

Oturur araştırır, Türkiye’nin en büyük hastanelerinden birisinin Pendik’e yapılacağını öğrenince, gelmeye karar verir.
Gözdağı Mevkii’nde ilk müteahhitlik denemesine başlar, oldukça da başarılı olur. İlk yaptığı bina, o kadar güzel ve kullanışlı olur ki, adeta talep patlaması yaşanır. Şimdi o binada, Pendiklilerin yakından tanıdığı bazı isimler de oturuyor.
Daha sonra ikinci derken, 4 yıl gibi kısa bir sürede üçüncü binasının inşaatına başlar. Sırada, iki projesi daha var.
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
 Maççeloğlu İnşaat firmasının sahibi olan Kazım Keleş’in yaptığı dairelerde, hiç bir harcamadan kaçınılmaz. En iyisinden ve en kalitelisinden malzemeler kullanılır dairelerinde.
Kendisi için para kazanmanın ikinci planda olduğunu, aslolanın müşteri memnuniyeti olduğunu söylüyor, mütevazi müteahhit Kazım Keleş.

HASTANENİN KATKISI VAR
 İnsanların duasını kazanmanın, her şeyin üzerinde olduğunu kaydeden başarılı iş adamı, “Gözdağı bölgesinin gelişmesinde, Marmara Üniversitesi Hastanesi’nin büyük katkısı var. Çevrede ciddi bir dönüşüm yaşanıyor. Ancak bu dönüşüm, benim arzu ettiğim gibi olmuyor. Aslında, bölgeye yazık oluyor. Zamanında daha iyi bir planlama yapılabilirdi. Küçük arsalar birleştirilerek, daha modern ve yaşanılır alanlar üretilebilirdi. Bizler, mevcut plan dahilinde en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. İnşaatlarımızda en kaliteli malzemeyi kullanmaktan kaçınmıyoruz. Para kazanmayı, ikinci planda tutuyoruz. Daire sattığımız insanların dualarını almak, onları memnun edebilmek, bizim için para kazanmaktan daha da önemli. Müşterilerimiz genellikle eğitimli insanlar. Malın iyisinden anlıyorlar. Bize yeni müşteriler getiriyorlar. Tavsiye ile gelen oldukça fazla. Zaten satışlarımızı, bu tavsiyelerle gerçekleştiriyoruz.” diyor.

GELECEĞİN YILDIZ KENTİ
 Pendik’in, gelecek 10 yılda önemli ilerlemeler katedeceğini de söyleyen Maççeloğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, “İlçeye yapılan yatırımları bilmeyen yok. Pendik’in dışından, Pendik daha güzel görülüyor. Her yerde konuşuluyor. Yakın gelecekte bir cazibe merkezi, yaşanablir modern bir kent olacak. Yerli ve yabancı turistlerin konaklayabileceği bir şehir olacak. Önemli kongre merkezlerinden birisi haline gelecek. Hava, kara, deniz, metro ve demiryoluna sahip olan ender ilçelerden birisi Pendik. Yatırımcıların, elini çabuk tutmaları tavsiyesinde bulunuyorum.” şeklinde konuştu.
Maççeloğlu İnşaat

Velibaba Mahallesi, Hukukçular Caddesi, Denge Sokak No:1/1 GÖZDAĞ/ PENDİK adresinde faaliyet gösteriyor.
Bilgi almak isteyenler; firmanın   
0216 598 28 61 ve 0532 712 50 05 nolu telefonlarını arayabilir.
    [email protected]     www.maccelogluinsaat.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113