• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

İlköğretim ve liseye, baz tehdidi

İlköğretim ve liseye, baz tehdidi
Kurtköy İlköğretim Okulu?nun 50 metre yakınında bulunan özel bir oto yıkama istasyonuna ait arazinin Vodefone firması tarafından, baz istasyonu kurulmak amacıyla kiralandığını öğrenen veliler ve öğrenciler, okul bahçesinde toplanarak, tepki gösterdi.


LİSE VE İLKÖĞRETİME 50 METRE MESAFEDE
Oto yıkama alanına kurulan diregin, meslekle alakalı olduğunu zanneden vatandaşlar, baz istasyonu yetkilileri ve iş makinelerinin alanda çalışma yaptıklarını görünce, bu alana baz istasyonu kurulacağını anladılar.
Okul bahçesinde toplanan, okul aile birliği üyeleri, veliler ve görevliler, “Kurtköy İlköğretim Okulu, Kurtköy Lisesi ve Kurtköy Ticaret Meslik Lisesi’ne, sadece 50 metre mesafede kurulan Vodefone Baz İstasyonu’nun aktif hale gelmemesi için var gücümüzle mücadele edeceğiz.” dediler.
24 SAAT NÖBET TUTARIZ
Kurtköy İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Sevim Aslan, “Gerekirse, 24 saat nöbet tutarız. Biz burada, ilk önce çocuklarımızın geleceğini düşünüyoruz. Uzun yıllar okuyacak çocuklarımızın, kanser hastalığına yakalanmasına, asla müsade etmeyeceğiz.” ifadesinde bulundu.
ÇOCUKLARIMIZ KANSERDEN ÖLMESİN
Okul bahçesine toplanan veliler ve duyalı vatandaşlar ise, yetkililerin, yapılan bu çalışmayı durdurmaları gerektiğini söylediler. Vatandaşlar, “Biz burada oturan Kurtköylüler olarak, çocuklarımızı her türlü olumsuzluklardan korumak durumundayız. Kanserden ölmelerine izin vermeyeceğiz. Gerekirse 24 saat burada oturur, baz istasyonu kurulmasına izin vermeyiz. Şu andan itibaren de, baz istasyonunun kurulmaması için imza kampanyası başlattık, eylemlerimize devam edeceğiz. Bilsinler, buraya baz istasyonu kurdurmayacağız.” şeklinde konuştular.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113