• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

ihsan Barutçu Pendik?te temsilcilik açt

ihsan Barutçu Pendik?te  temsilcilik açt
MHP Pendik İlçe Teşkilatı?nın Yenişehir Mahalle Temsilciliği, geçtiğimiz pazar günü Yenişehir Mahallesi?nde, başta il başkanı İhsan Barutçu, bazı il yönetim kurulu üyeleri, Pendik İlçe Başkanı Erdinç Kılıç ve yönetimi, mahalle birim başkanları ile çok say


AÇILIŞA YOĞUN KATILIM

MHP Pendik İlçe Teşkilatı’nın Yenişehir Mahalle Temsilciliği, geçtiğimiz pazar günü Yenişehir Mahallesi’nde, başta il başkanı İhsan Barutçu, bazı il yönetim kurulu üyeleri, Pendik İlçe Başkanı Erdinç Kılıç ve yönetimi, mahalle birim başkanları ile çok

sayıda partili ve vatandaşların katılımıyla açılarak, hizmete girdi.
Pendik MHP İlçe Başkanı Erdinç Kılıç, yaptığı kısa selamlama konuşmasında başta il başkanı İhsan Barutçu olmak üzere törene katılan tüm davetlilere ve partililere “hoş geldiniz, şeref verdiniz. Sizlerinde katılımıyla açılışını gerçekleştireceğimiz temsilciliğimizin, hayırlı olmasını ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 SUKUNETİMİZ, ASALETİMİZDENDİR
Açılışta bir konuşma yapan il başkanı İhsan Barutçu, “Sukunetimiz, asaletimizdendir, kimse başka taraflara çekmesin. Bizlerin üzerine büyük oyunlar oynanıyor ama, bizler kimsenin oyunlarına gelmeyeceğiz.” dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKET, SOKAK HAREKETİ DEĞİLDİR
Konuşmasında, ülkücülerin devamlı olarak sokağa çekilmek istendiğini de vurgulayan Barutçu, “Milliyetçi Hareket, sokak hareketi değildir. Bu nedenle hiç bir şekilde sokağa inmeyeceğiz. Bizler, her zaman uyanık olmak ve tahriklere kapılmamak zorundayız. Ülkücü camiasının, sokakta işi yoktur. 40 yıllık mücadelemizde, bu ilkemizle hareket ettik ve ilkeli siyasetimize, bu anlayışımızla devam edeceğiz.” ifadesinde bulundu.

HER EV VATAN TOPRAĞI, HER OY BAYRAKTIR
Milliyetçi Hareketin en zor dönemlerde bile mevcudiyetini koruduğunu kaydeden Barutçu, “Milliyetçi Hareket, yüreklerde filizlenerek büyüdü ve bu günlere geldi. Biz, sayıya değil, yüreğe bakarız. Bizim için, her ev vatan toprağı, her oy bayraktır.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Yenişehir temsilciliği, hayırlı olsun temennileri ve dualar eşliğinde yapılan kurdele kesimiyle il başkanı İhsan Barutçu ve ilçe başkanı Erdinç Kılıç tarafından açılarak hizmete girdi. Yenişehir Temsilciliği Başkanı emekli öğretmen Kani Özden oldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113